Mi az a Hollywood Sminktükör?

Mi az a Hollywood Sminktükör?


A professzionális sminkesek prémium minőségű termékeket használnak, így érik el, hogy az arcbőr ragyogó legyen, eltűnjenek a szem alatti karikák, és akár egy évtizedet is fiatalodjunk külső és a belső szépségjegyeink hangsúlyozásától. Mi, nők, gyakran álmodozunk ezekről a kozmetikumokról, és addig-addig ügyeskedünk, spórolunk, míg sikerül felfrissítenünk sminkparkunkat, és azt reméljük, majd úgy ragyoghatunk mint a hollywoodi sztárok.

A titkos recept

Van azonban egy kis bökkenő, egy nem várt fordulat a történetben. Megvásárolhatjuk a legnagyobb márkák termékeit, felszerelkezhetünk kiváló aplikátorokkal, ecsetekkel, sőt még sminkes tanfolyamokon is részt vehetünk, ahol mesterektől leshetjük el a szakma csínját-bínját, ám ez még mindig kevés lesz ahhoz, hogy olyan eredményt érjünk el, amilyet igazán szeretnénk. Ki gondolta volna, hogy a sminkelés körülményei, a fények legalább ugyanolyan fontosak, mint az alapanyagok? Senki sem szeretne csak a lift erős világításánál szembesülni vele, hogy túl sok pirosító került az arcára vagy foltosan lett felvive az alapozó. Ha sminkelés közben nem a megfelelő megvilágításban látjuk arcunkat, egy dologban biztosak lehetünk: munkánk az utcára kilépve teljesen eltérő képet fog mutatni a szobában látottaktól és senki sem azért bajlódik akár egy órát is a sminkeléssel, hogy az eredmény másmilyen legyen, mint amilyennek kreativitásunkat is bedobva megálmodtuk.

De mi a megoldás?

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy pipere asztala mellett hatalmas ablakokon ömlik be az éltető, természetes fény. De mostantól ezért sem kell bánkódnunk, hiszen bárki beszerezheti azt a tükröt, mely a sminkeléshez szükséges körülményeket is professzionálissá teszi a lakásban. A hollywood sminktükör egyszerre fényforrás, de igazi stúdióhangulattal is megajándékozza a lakást. Mennyivel jobb úgy nekikezdeni arcunk szépítésének, hogy látjuk annak összes apró részletét.

Miben tudnak többet a stílusos tükrök?

Ellentétben a régi, hagyományos fürdőszobai, esetleg lámpákkal felszerelt tükrökkel, a Hollywood sminktükröknek olyan reflektorokkal rendelkeznek, melyek direkt arcunkra vetítik a fényt. Nem csak a teljes arc kifestésekor lesz hasznos számunkra a megfelelő világítás, hanem szemöldökszedés vagy házi arctisztítás alkalmával is. Ha egy tükör az életed nem is változtatja meg, de azt nagyban befolyásolja, hogy mennyire élvezed majd a sminkelés mindennapos procedúráját. Egy festő sem sötétben alkot, akkor nekünk miért kellene arcunkat árnyékban szépíteni?
Rohanó világunkban is nagyon fontos, hogy ezek a rituálék ne csak kényszerből, megfelelni vágyásból történjenek, hanem élvezettel csináljuk őket, és igazi sztárnak érezzük magunkat ,közben és utána is.

Néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni, hogy megtaláld a számodra ideális tükröt sminkeléshez:

-    A lámpák megfelelő szögben vannak-e elhelyezve, nem akadályozzák-e a látást smink felvitelekor. A Hollywood tükrök fényforrásai nem állíthatóak, hiszen ez a stílus és forma szerves része, viszont egy állítható magasságú székkel olyan szögben esik majd arcunkra a fény, ahogy mi kívánjuk.
-    Könnyen tisztítható tükörről van szó, vagy egyes részeihez kifejezetten nehéz hozzáférni?
-    Állítható-e az égők fényereje? Meleg fényűek-e az izzók? Led izzókkal működik-e?

A Hollywood sminktükrök mindenhol a világon a gömbizzókkal körvebett sminktükröket jelentik, egy igazi stílusteremtés zajlott itt le. Általában legalább húsz izzó segít a legszebb eredmény elérésében, ám ezek fényereje tetszőlegesen szabályozható. Ha egyszer kipróbáljuk, milyen érzés ilyen körülmények között sminket készíteni, soha többé nem akarjuk majd máshogyan csinálni. A led izzók ráadásul rendkívül energiatakarékosak, így az sem terheli meg a pénztárcád, ha a tükröt dekorációként is használod.

Szólj hozzá!

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett