Vezeték nélküli töltő, QI töltő
(Listázva 26 db termék)

Rendezés
26 terméket néztél meg 26 termékből

Böngésszen vezeték nélküli QI töltőink között. Minden termékünket 1 munkanap alatt kiszállítjuk, saját raktárkészletről.

Vezeték nélküli töltő

A vezeték nélküli töltő valószínűleg az egyik legérdekesebb találmány, mely az utóbbi években felbukkant a mobiltelefonok és más műszaki termékek környékén. Ez az eszköz, melyet QI töltő néven is ismernek, sokkal könnyebbé teheti az életünket, hiszen nem kell többé az örökké elvesző vagy elromló kábelekkel bajlódnunk a készülékeink töltéséhez.

Hogyan működnek a vezeték nélküli töltők?

A vezeték nélküli töltők egy már régóta ismert műszaki megoldással működnek, az elektromágneses indukció elvét használják fel a telefonok töltéséhez. Fontos tudni, hogy nem minden mobiltelefon támogatja ezt a megoldást, tehát csak azokhoz a modellekhez használható, ahol a gyártó ezt kifejezetten jelzi. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a vezetéknélküli töltő használata nem kötelező, az ezt a módszert támogató telefonokat továbbra is rá lehet dugni a kábelre.

A vezeték nélküli töltőállomás koncepciója egyszerű, amit a neve is jól jelez. Nincs más teendőnk, mint fogni az okostelefont, ráhelyezni az állomásra, majd ott hagyni, míg fel nem töltődik. Természetesen az állomást továbbra is csatlakoztatni kell az áramforráshoz, hiszen valahonnan be kell szereznie azt az energia mennyiséget, amit tovább ad a telefonnak.

A hétköznapi szóhasználatban a vezeték nélküli töltő kifejezés sokszor ugyanazt jelenti, mint a QI töltő, pedig a QI nem az egyetlen vezetéknélküli töltő megoldás. A népszerűsége onnan ered, hogy ez volt az első olyan technológia, melyet mindkét vezető mobiltelefon gyártó, az Apple és a Samsung is támogatott, ezért könnyebben elterjedhetett.

Hogyan válasszuk ki az ideális vezeték nélküli töltő terméket?

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle vezeték nélküli töltő termék megtalálható, kezdve a legegyszerűbbektől, a sokkal fejlettebb modellekig. Léteznek szimpla vezeték nélküli töltőállomás modellek, ezek egyetlen feladata, hogy biztonságosan feltöltsék a mobilt.

A 2 in 1, kettő az egyben vezeték nélküli töltők egyszerre két eszközt tudnak tölteni, például egy Apple iPhone mobiltelefont és egy AirPods modellt. A 3 in 1, három az egyben töltőállomások pedig három készüléket, így az sem lehet gond, ha az iPhone és az AirPods mellett az Apple Watch is töltésre szorulna. Természetesen nem csak az Apple vezeték nélküli töltő termékek találhatók meg a SmartDiszkont kínálatában, hanem a Samsung eszközökhöz való töltők is.

Ha a műszaki paramétereket már kiválasztottuk, akkor figyelmet fordíthatunk a dizájnra is. A vezeték nélküli töltők ugyanis úgy készültek, hogy megállják a helyüket bármelyik modern lakásban vagy irodában. Szinte nincs határa annak, hogy milyen formát vagy megjelenést válasszunk a különféle töltőállomások közül, így a telefonunkat úgy láthatjuk el árammal, hogy az ehhez használt eszköz tökéletesen illeszkedjen a környezetünkhöz.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett