Laptop táska 15"/16" méretben
(Listázva 3 db termék)

Rendezés
3 terméket néztél meg 3 termékből

Laptop táskák 15-16 colos laptopokhoz, gyors szállítással.

Laptop táska 15-16 colos laptopokhoz

A 15-16 colos kijelzővel rendelkező laptopok a leggyakoribb típusok közé tartoznak a piacon, és Magyarországon is rendkívül népszerűnek számítanak. Ezeket az informatikai eszközöket azonban eléggé nehézkes önmagukban szállítani, ezért a legegyszerűbb, ha a hozzájuk illeszkedő táskát is beszerezzük.

A SmartDiszkont kínálatában lévő laptop táskák akár 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerülhetnek, de a rendelés előtt érdemes néhány dolgot átgondolni.

Hogyan választható ki az ideális laptop táska?

Ha a laptop táskák kínálatát átnézzük, akkor kiválaszthatjuk azt a terméket, amely a leginkább megfelelő a számunkra. Az egyik legfontosabb feladat, hogy leellenőrizzük a hordozható számítógép kijelzőjének méretét. Például, ha a laptop táska 15.6 colos notebookhoz szükséges, akkor ebben a kategóriában megfelelő hordozóeszközöket találunk hozzá. Ha a laptop mérete ennél kisebb, akkor még mindig választhatunk a termékek közül, de ilyenkor a számítógép lötyöghet a táskában. Ha viszont nagyobb a kijelző mérete, akkor semmiképp sem tudjuk beletenni a laptopot a táskába.

Mindig ajánlott figyelembe venni a felhasználási módot is. Léteznek olyan laptop táskák, melyeket egyszerűen elég csak a hónunk alá csapni, míg másoknál egy kényelmes fogantyú segíti a hordozhatóságot. Megint más termékek vállra akasztható pánttal is rendelkeznek, melyet akár át is dobhatunk a vállunkon.

Természetesen az anyagválaszték és mintázat is jelentős mértékben eltérhet a laptop táskák esetében. A bőrből készült laptop táska nem csak tartósabb lehet, hanem komolyabb megjelenést kölcsönözhet nekünk. A csajosabb mintákat azoknak érdemes választani, akik szeretik kihangsúlyozni női mivoltukat, de léteznek kifejezetten fiataloknak készült darabok is, amelyek ebben a korosztályban népszerűek.

Míg az anyagválasztást befolyásolhatja a használat módja, a szín és mintázat esetében nem kell kompromisszumot kötnünk. A laptop táska kiválasztásakor teljesen a saját stílusunkra hagyatkozhatunk, így nem csak egy hasznos eszközt kapunk, de valódi élmény lesz a használat!


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett