Manfrotto márka termékei
(Listázva 36 db termék)

Rendezés
36 terméket néztél meg 398 termékből

A Manfrotto márka világszerte elismert a fotósok és videósok körében, köszönhetően kiváló minőségű és megbízható állványainak. Az állványok széles választéka, amely a különböző felhasználói igényekhez igazodik, megtalálható a StúdióEszközök.hu webshopban.

 

Fotós Állványok

Tripodok: A Manfrotto tripodok stabilitást és precíz beállítást biztosítanak minden fotós helyzetben. A kínálatban megtalálhatóak:

  • Könnyű alumínium állványok: Ideálisak utazáshoz és kültéri fotózáshoz, mivel könnyen hordozhatóak.
  • Karbon állványok: Magas szintű stabilitást és rezgéscsillapítást nyújtanak, különösen hosszú expozíciós fotózások során.

 

Monopodok

A Manfrotto monopodok ideálisak sportesemények, gyors mozgások és szűk helyeken történő fotózásokhoz. Könnyen hordozhatóak és gyorsan beállíthatóak, biztosítva a stabilitást egyetlen lábon.

 

Állványfejek

A különböző állványfejek, mint a gömbfejek, háromutas fejek és folyadékfejek, lehetővé teszik a pontos és sima mozgást, valamint a gyors beállítást. Ezek a fejek kompatibilisek a Manfrotto állványokkal és más márkákkal is.

 

Videós Állványok

Fluid Fejes Videós Állványok: A Manfrotto videós állványok folyadékfejei sima és precíz mozgást biztosítanak, ideálisak videófelvételekhez. A különböző modellek között megtalálhatóak:

  • Könnyű utazó állványok: Kompakt méretüknek köszönhetően könnyen szállíthatóak, mégis stabilak.
  • Nehéz állványok: Kiváló stabilitást nyújtanak nagyobb kamerákhoz és professzionális felszerelésekhez.

 

Gyorstalpak és Gyorscseretalpak

A Manfrotto gyorscseretalpak lehetővé teszik a kamera gyors és egyszerű felszerelését és levételét az állványról, így időt takarítanak meg és biztosítják a stabil rögzítést.

 

Táskák

A Manfrotto táskák tökéletes kiegészítői a márka állványainak és egyéb fotós felszereléseinek. Ezek a táskák úgy lettek kialakítva, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtsanak a felszerelés szállítása közben.

Miért válaszd a Manfrotto állványokat?

  1. Prémium Minőség: A Manfrotto állványok tartós anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.
  2. Könnyű Használat: Az ergonomikus tervezés és az intuitív beállítási lehetőségek megkönnyítik a használatot minden környezetben.
  3. Sokoldalúság: A különböző modellek és kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett