Elektromosan állítható íróasztal
(Listázva 0 db termék)

Rendezés
0 terméket néztél meg 0 termékből

Az alábbi kategóriában találhatóak az elektromosan állítható íróasztalok, íróasztal lábak. Segítségükkel kímélhetjük hátunkat, hiszen az ülés az új népbetegség. Bármikor gombnyomásra állva dolgozhatunk tovább az állítható magasságú íróasztaloknál.

Ha valaki egyszer kipróbálja, milyen az ComforTable elektromosan állítható magasságú íróasztalon dolgozni, többé nem fog megelégedni ennél kevesebbel! Az ComforTable modellek különlegessége, hogy kényelmesen és egészséges tartással ülhetünk-állhatunk mellettük, miközben modern formájuk miatt nem kell kompromisszumot kötnünk stílusosság tekintetében sem. Ez az az íróasztal, ami végre tökéletesen illeszkedik a magasságunkhoz, ugyanakkor lehetővé azt is, hogy tetszés szerint váltakozóan ülve vagy állva dolgozzunk. Hamar megérjük, mit is jelent az “ComforTable-hatás”.

Munka után is kipihentebbnek és egészségesebbnek fogjuk érezni magunkat, nincs több görnyedés az íróasztal mellett, energiáinkat nem emészti fel többé az irodai munka! Ennek eredményeként hosszútávon nő a teljesítményünk, produktívabbak tudunk lenni feladataink elvégzésében. Az ergonómia az ComforTable íróasztal esetében nem vonja maga után azt, hogy meg kell elégednünk egy megjelenésében kevésbé vonzó bútoradarabbal, hiszen ennek az íróasztalnak a stílusa is megnyerő, klasszikusan elegáns, tehát időtálló.

így is ismerheti: Elektromosan állítható asztalláb, elektromos asztalláb, állítható magasságú asztalláb, elektromosan emelhető asztal, elektromosan állítható asztalláb


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett