Hollywood tükör
(Listázva 25 db termék)

Rendezés
25 terméket néztél meg 25 termékből

Mi az a Hollywood tükör?

A tükröknek elképesztően sok változatuk létezik, különböző alakúak és kialakításúak lehetnek, többféleképpen is használhatjuk őket. Tükröket azonban a leggyakrabban nem dekorációnak, hanem személyes használatra vásárolunk. Ilyen a Hollywood tükör is, ami minden részletében a szépítkezést szolgálja.

A Hollywood tükör alapvető használati eszköz a mindennapokban, melynek segítségével elkészíthetjük a frizuránkat, a sminkünket és bármikor belepillanthatunk, hogy ellenőrizzük a kinézetünket. A Hollywood tükröt sokszor sminktükörként is emlegetik.

A Hollywood tükröknek sok fajtája van forma, méret és funkciók szerint. Lehetnek szabadon állók, falra rögzíthetők és hordozhatók is. A lámpákkal ellátott Hollywood tükör a legjobb segítség egy nő számára a sminkeléshez.

A Hollywood tükör nem csak jól használható, de igazi dísze is a lakásnak, vásárolhatunk vagy készíthetünk hozzá stílusban megfelelő dekorációkat.

Miért hívják Hollywood tükörnek?

Gondolkodtál már azon, vajon a sminkeléshez szolgáló tükröt miért hívják Hollywood tükörnek? Ennek a tükörnek a történetét kutatva hamar megértjük az elnevezést. A Hollywood tükör fogalma eleinte a fésülködőasztalhoz kapcsolódott, ami egy fiókos kis alkalmatosság, rajta tükörrel, előtte pedig székkel. Ennek a szépítkezéshez használt bútordarabnak az eredete a 18. századra nyúlik vissza.

Amit ma Hollywood tükörnek nevezünk, azt a 19. században fésülködőasztalnak hívták, a 18. században pedig toalett asztalnak. Mivel a bútornak elengedhetetlen része volt a tükör, azt az 1750-es években már az asztal tetejére rögzítették. Így jött létre a Hollywood tükör.

Hogy miért pont Hollywoodról kapta nevét, annak pedig valószínűleg egész egyszerűen a csillogás, a ragyogás az oka, hiszen ez előtt a tükör előtt szépítkezve mindenki igazi hollywoodi sztárnak érezheti magát.

Melyik a számodra ideális Hollywod tükör?

Manapság ennek a tükörnek sokkal több fajtája létezik, mint régen. Az egyes típusok eltérőek lehetnek a következő jellemzőikben:

Elhelyezés

Hova szeretnéd tenni a tükröt? Választhatsz a fürdőszobába és a hálószobába való Hollywood tükrök közül, de létezik hordozható, utazáshoz ideális változat is.

Fények

Ha lámpákkal felszerelt tükröt szeretnél, választhatsz LED lámpás vagy villanykörtés változatok között. De létezik olyan Hollywood tükör is, ami akkumulátorral működik és USB-porton keresztül tölthető.

Szabadon álló vagy rögzített

A Hollywood tükör lehet szabadon álló, de teheted az asztal tetejére, illetve rögzítheted a falra is. Ha a fürdőszobába teszed, érdemes az egész helyiség hangulatát ennek jegyében kialakítani.

Stílus

A Hollywood tükör lehet sima, dupla vagy három részből álló, kihajtható is. Alakját tekintve elérhető négyszögletes, kerek és ovális változatban.

Hollywoodi stílus

Ezt a tükröt egyértelműen a hollywoodi sztárok inspirálták. Gyönyörű kiegészítője lehet egy hálószobának vagy fantasztikus ajándék egy tinédzser korú lánynak.

Dekoráció

A Hollywood tükrök gyönyörű díszítőelemei a lakásnak, melyekkel könnyen megteremtheted az igazi hollywoodi stílust az otthonodban.

Szerepe a hétköznapokban

Ez a tükör nyilván nem nélkülözhetetlen a mindennapi élethez, mégis fontos szerepe van abban, hogy nap mint nap jól érezzük magunkat a bőrünkben. Reggelente előtte kezdeni, esténként pedig előtte befejezni a napot egyfajta szertartás a nők számára. Tökéletes frizurák és sminkek készülhetnek a segítségével, így a magabiztosságnak is kitűnő kelléke.

Ahogyan a smink viselése önbizalmat ad egy nőnek, úgy a Hollywood tükör megadja azt a magabiztosságot, amivel egy szép sminket elkészíthetsz, hogy a legjobb formádat nyújtsd.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett