Autós tartók
(Listázva 2 db termék)

Rendezés
2 terméket néztél meg 2 termékből

Autós tartó, autós tartók.

Ebben a kategóriában találhatóak az Autós tartók. Segítségükkel telefonodat kocsidban is biztonságosan rögzítheted. Műszerfalra, szellőzőre, szélvédőre is választhatsz autós tartót.

Az autós tartónak meg sem kottyannak a rázós utak!


A mobiltelefon biztonságos rögzítése vezetés közben kulcsfontosságú. Az nagyon nincsen rendben, ha a koncentrált kormányozás mellett, fél szemmel a forgalmat bűvölve a másik szem folyton a kijelzőt pásztázza. Az sem oké, ha egy-egy erőteljesebb fékezés, kanyarodás alkalmával a kütyü valahol az ülések alatt végzi. Onnan kikotorászni menet közben esélytelen. Száz szónak is egy a vége, nélkülözhetetlen egy olyan tartó, amit könnyű stabilizálni, és aminek az alkalmazásával mindenkinek az épsége megőrizhető. Mert így a figyelmetlenségből, kapkodásból adódó balesetek is egy az egyben elkerülhetőek.

Melyek a legnépszerűbb típusok?

A stabilizálás, azaz az elhelyezés milyensége szerint három alternatívát különböztetünk meg az autós telefontartó kategóriájában: a műszerfalra, a szellőzőre és a szélvédőre rögzíthetőt. Az, hogy kinek melyik a kényelmes, mondhatni a kézenfekvő, abszolút egyénfüggő. Ami mindegyik tartó esetében fix, az a megingathatatlan strammság. Szó sem lehet arról, hogy a telefon váratlanul röppályára áll. Ugyanakkor a jól láthatóság, mint evidens kritérium is megvalósulhat,  függetlenül attól, hogy melyik a befutó verzió, mert a megfelelő távolság így is, úgy is borítékolható.

Túl a funkcionalitáson, ami egyébként kétségtelenül a legfontosabb, említést érdemel a nagyfokú esztétikum. Mivel autós kiegészítőről van szó, ezért nem mindegy, hogy a megjelenése, a kisugárzása mennyire passzol vagy üt el a kocsi belsejétől. A kínálatban kapható autós tartók egytől-egyig megfelelnek minden látvánnyal kapcsolatos kritériumnak. Úgyhogy nem elég, hogy a kiszemelt modell segítségével a biztonságos utazási környezet garantálható, de még a szemeket kényeztető összhatás is adott.

Mire érdemes odafigyelni választásnál?

A méretekre mindenképpen, akárcsak a kompatibilitásra. Ezen felül az az ideális megoldás, ami személy szerint a legpraktikusabb. Van, akit a műszerfalon kifejezetten zavar a tartó, megint más csak ott tudja elképzelni. A lényeg, hogy célszerű végiggondolni melyik az az elhelyezési forma, ami a legtöbb komfortot biztosítja.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett