Autós tartók
(Listázva 3 db termék)

Rendezés
3 terméket néztél meg 3 termékből

Autós tartó, autós tartók.

Autós telefontartó

 

Ma már nehéz elképzelni, milyen volt az életünk autós telefontartó és egyáltalán,  okostelefonok nélkül, pedig nem volt olyan régen. Bátran kijelenthetjük, hogy a mobilok életünk szerves részévé váltak. Sokkal többet jelentenek egyszerű telefonálási eszköznél, hiszen szórakoztatnak minket, sőt segítenek, ha eltévedünk az autóval egy ismeretlen úton.

 

Bár szigorú törvények szabályozzák a mobiltelefonok autóban történő használatát, számos oka van annak, hogy vezetés közben is a közelünkben tartsuk a készüléket egy autós telefontartó segítségével. Emiatt gondoskodnunk kell róla, hogy ne az ölünkben, a sebváltónak támasztva vagy az anyósülésen kapjon helyet, hanem biztonságosan legyen felszerelve, elérhető távolságban.

 

Lehet műszerfali tartó, szellőzőrácsra szerelt vagy szélvédőre ragasztott változat, bölcs befektetés, több okból is. Kapható vezeték nélküli töltést támogató eszköz, mágneses telefon rögzítéssel, de akár a tartófej 360 fokos elforgatása is lehetséges, ami biztosítja a kényelmet és a tökéletes illeszkedést bármilyen szögben.

Az autós telefontartó egyik fő funkciója a hívás kihangosítása

 

A szóbeli kommunikáció továbbra is a telefon egyik fő funkciója, az autóban azonban ezt kihangosítva kell megtenni. Ha szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy ki kezdeményezte a hívást, fontos, hogy lássuk a kijelzőt anélkül, hogy pánikszerűen keresgélnénk a telefont, ami balesetveszélyes. Az autós telefontartó használatával, kihangosított üzemmódban bármikor felhívhatunk valakit, közben biztonságosan vezethetünk tovább.

Navigáció egyszerű használata

 

Az utóbbi évek egyik legnagyobb találmánya a GPS, amely a világ legeldugottabb helyein is a célhoz irányítja az autósokat. A telefontartó autós változatának köszönhetően menet közben láthatjuk, merre kell haladnunk, hol kell lekanyarodnunk, vannak-e útlezárások akkor is, ha néma üzemmódban van a készülék.

 

Szórakoztatás vezetés közben

 

A telefontartó autóba helyezésének sok előnye van. A hosszú utak gyakran unalmasak, ezért nem árt, ha akad valami szórakoztató hallgatnivaló, ami távol tartja a fáradtságot. Akár zenét, akár podcastokat vagy hangoskönyveket szeretünk hallgatni, fontos, hogy kéznél legyen a szükséges applikáció. Autós telefontartó segítségével biztonságosan és egyszerűen hozzáférhetünk a kedvenc alkalmazásunkhoz, így a hosszú utazások is érdekesen telnek.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett