Type-c, Usb-C HUB, adapter
(Listázva 36 db termék)

Rendezés
36 terméket néztél meg 63 termékből

Type-c, Usb-C HUB, adapterek, USB port elosztók gyors szállítással, saját raktárról, akár másnapra.

A Type-C USB-C HUB a modern technológia és a kényelem tökéletes kombinációja. Ha Ön is szeretné kibővíteni eszközeinek kapcsolódási lehetőségeit(több USB port), jó helyen jár.

A Type-C USB-C HUB-ja számos praktikus portot kínál, amelyekkel egyszerűen csatlakoztathat különböző eszközöket.

A Type-C csatlakozó lehetővé teszi a gyors és stabil adatátvitelt, és támogatja az akár 4K/8K felbontású videók és képek továbbítását is. Emellett a HUB további USB portokkal is rendelkezik, amelyekkel könnyedén csatlakoztathat USB meghajtókat, billentyűzeteket, egeret és más perifériákat is.

A legtöbb USB-C HUB rendkívül könnyed és kompakt kialakítású, így könnyedén hordozható. Ezekkel a HUB-okkal könnyedén csatlakoztathatja eszközeit az otthonában, az irodában vagy akár útközben is. Továbbá, a HUB-ok nagyrésze kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel (Windows, MacOS, Android), így bármilyen készülékkel használható.

A smartdiszkont.hu kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot kínál minden termékében, így a Type-C USB-C HUB sem kivétel. A készülék precíziós tervezéssel és kiváló anyagok felhasználásával (alumínum házzal is) készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson és megbízhatóan működjön.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és vásárolja meg a smartdiszkont.hu Type-C USB-C HUB-ját még ma! Rendelj most, és élvezed a könnyed és gyors adatátvitelt és a Type-C USB-C HUB-jaink segítségével.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett