HDMI kábelek
(Listázva 36 db termék)

Rendezés
36 terméket néztél meg 56 termékből

HDMI kábelek, több típus, azonnali szállítással, akár másnapra.

HDMI kábel több típusban, azonnali szállítással, akár másnapra

Az kétségtelen, hogy a valódi, minőségi televíziózás és média tartalmak kora a HDMI kábel segítségével érkezett el hozzánk. A kifejlesztésével megoldódott a korábbi sokféle video- és audio kábelek okozta összevisszaság, így ez a kétféle adatfolyam végre egyféle kábelen, tömörítés nélkül juthatott át a modern média eszközeinkre.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle típusú és kivitelű modell érhető el, a HDMI kábelek pedig azonnali szállítással, akár már másnapra megérkezhetnek a vásárlókhoz.

Mit kell tudni a HDMI kábelek megvásárlásakor?

A HDMI kábelek ma már tovább fejlődtek, és az eredeti koncepció mellé sokféle egyéb változat is felsorakozott a kínálatban. A vásárlás előtt mindenképpen ellenőriznünk kell, hogy pontosan milyen csatlakozó típusra van szükségünk. A mindkét végén szabvány HDMI csatlakozókon kívül léteznek olyan kábelek is, ahol az egyik végén micro USB vagy USC C csatlakozó található. A DVI csatlakozós HDMI kábellel megoldható, hogy az ezt a szabványt nem támogató monitorok, kijelzők is rádughatók legyenek a számítógépre vagy más eszközre.

Létezik már micro HDMI, hosszabbító kábel, melynek segítségével megoldható a túl rövid kábel problémája, és kevésbe lesz érzékeny a benne szállított jel a környezeti hatásokra. Sőt, most már olyan HDMI kábelek is megvásárolhatók, ahol a végén található csatlakozó forgatható.

A fenti felsorolás még koránt sem véges, hiszen naponta születne újabb típusok. A HDMI kábel anyaga is fontos, mely érvényes magára a csatlakozóra és a zsinórra is. Az erősített, fonott kábelek jobban bírják, és kisebb eséllyel törnek el. Az aranyozott végű csatlakozókat pedig a multimédia fanok azért keresik, mert a hitük szerint ezek még szebb kép- és hangminőséget adnak.

A fenti tanácsokat szem előtt tartva már kiválaszthatjuk azt a HDMI kábelt, amely a céljainknak és a felhasználási módnak a legjobban megfelel. A SmartDiszkont kínálatában lévő árucikkeket akár már másnap kézbe vehetjük, ami nagyon jól jön, ha a megvásárolt készülékhez elfelejtettük a kábelt vagy a gyártó valamiért nem mellékelte azt.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett