Autós töltők
(Listázva 12 db termék)

Rendezés
12 terméket néztél meg 12 termékből

Autós töltő gyors kiszállítással, többféle kivitelben, azonnali szállítással, akár másnapra.

Autós töltő gyors kiszállítással, többféle kivitelben

Ma már szinte nem lehetünk meg autó töltő nélkül, hiszen a mobiltelefonunk egész nap használatban van. Még ha nem is szeretünk telefonálni vagy a közösségi médiában bóklászni, a térkép vagy a navigáció funkció szinte elengedhetetlen. Ezek segítségével szinte lehetetlen eltévedni, ráadásul gyakran előfordul, hogy azonnali információra van szükségünk a döntéshez, amiben ismét csak az okostelefon segít.

Az intenzív használat miatt még a legjobb okostelefonok is lemerülhetnek nap közben, amire kézenfekvő válasz az autós töltő használata. Ez az egyszerű, de nagyon hasznos eszköz minden autóban ott kell, hogy legyen, így gond esetén elég elővenni, és máris használhatjuk tovább a telefonunkat.

Hogyan választható ki az ideális autós töltő?

Az autó töltő kiválasztása nem ördöngösség, szinte műszaki tudás nélkül is menni fog. Ha valamiben nem vagyunk biztosak, azért kérdezzünk meg egy hozzáértőt, de alapvetően pár dologra kell figyelni. A SmartDiszkont kínálatában lévő autós USB töltők mellett kombinált típusok is elérhetők, ezeket nem árt közelebbről megismerni.

Egy autós töltő a legtöbb esetben a szivargyújtóba dugható, vagy az újabb autókban már kifejezetten ilyen kialakítású töltőaljzatok is találhatók. Ezek jól jönnek, ha az autóban nincs direkt USB csatlakozó.

A töltő másik vége már típusfüggő. A legegyszerűbb autós telefontöltő egy bedugható, alul emiatt keskenyebb modell, aminek a felső részén egy vagy több USB A csatlakozó található. Erre dugható rá a telefon vagy más eszköz USB kábele, melynek másik végét már az elektronikai eszközbe lehet dugni.

Természetesen léteznek szettek, ahol a töltő mellé a kábeleket is mellékelte a gyártó. Néha ezeket külön rá kell dugni a töltő tetején lévő USB-re, máskor viszont beépített kábellel csatlakoznak. Az ilyen kábelek végén a lehető legváltozatosabb kialakítással találkozhatunk, mely lehet micro USB, USB C, Lightning, de akár ezek bármilyen kombinációja is. Szinte lehetetlen olyan típust kitalálni, melyet ne gyártottak volna már le, ezért érdemes szétnézni a SmartDiszkont kínálatában, hiszen a kiválasztott termék akár már másnap nálunk lehet.

 


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett