Hálózati USB-C, Type-C töltő
(Listázva 36 db termék)

Rendezés
36 terméket néztél meg 75 termékből

Hálózati USB-C töltő, Type-C / USB-C hálózati adapter rendelése, gyors kiszállítással, 1-2 munkanap alatt.

Hálózati USB-C töltő, Type-C / USB-C hálózati adapter

Lassan átveszi az uralmat az USB-C csatlakozó a mobiltelefonok, tabletek, külső winchesterek és másféle elektronikai eszközök között, ahogy a korábbi csatlakozó típusok kikopnak a használatból. Ezzel véget ér az a kor, amikor sokféle csatlakozó volt egyszerre a piacon, és sohasem lehettünk biztosak abban, hogy éppen melyikhez férünk hozzá az otthonunktól távol.

A SmartDiszkont kínálatában sokféle USB-C hálózati adapter is megtalálható, hiszen ezek segítségével minden olyan kábel hálózati töltővé alakítható, melynek gyártója támogatja ezt az összeállítást. Egy Type-C töltőfej segítségével nincs is más dolgunk, mint bedugni a kábelt a fejbe, majd csatlakoztatni a másik végét a telefonhoz vagy tablethez.

Mire kell figyelni egy USB-C hálózati adapter megvásárlásakor?

Bár első pillantásra úgy tűnik, hogy egy USB-C hálózati adapter az csak egy egyszerű elektronikai eszköz, nem szabad elfelejtkezni arról, hogy a 220V-os hálózatba dugjuk. A kábel végén pedig gyakran egy nagy értékű okostelefon vagy táblagép töltődik, ezért csak megbízható webáruházból szerezzük be a töltőfejet. Ha nem így teszünk, akkor a tölteni kívánt elektronikai eszközünk tönkre mehet vagy tűzveszélyes helyzetet teremthetünk otthonunkban.

A SmartDiszkont kínálatában az Type-C töltőfej / gyorstöltő adapter termékek széles körben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja közöttük a neki tetsző modellt. Léteznek olyan szettek, ahol a töltőfej fixen egybe van építve a kábellel, így még össze sem kell illeszteni a kétféle elemet, míg más termékeknél a töltőfej önállóan vásárolható meg.

Néhány töltőfej képes arra, hogy egynél több eszközt csatlakoztassanak hozzá, ez akkor ideális, ha csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre konnektor, viszont az elektronikai eszközeinknek minden nap szüksége lenne töltésre. Elérhetők olyan fejek is, amelyeken többféle USB csatlakozótípushoz van kimenet, így kedvünkre válogathatunk közöttük.

Fontos tudni, hogy a SmartDiszkont az USB-C hálózati adapter termékeket raktáron tartja, így akár 1 munkanapon belül nálunk lehet a rendelés. Nagyon jól jön ez, ha sürgősen szükség lenne a töltőre, és egy megbízható, bevált webshopot keresünk.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett