Cikkszám: 6974944460463 Márka: TELESIN

TELESIN 2. generációs selfie stick, selfie bot állvány távirányítóval (130cm) akciókamerákhoz, mobiltelefonhoz (TE-RCSS-003)


Cikkszám: TE-RCSS-003 | EAN/Vonalkód: 6974944460463 | Márka: TELESIN

TELESIN 2. generációs selfie stick, selfie bot állvány távirányítóval (130cm) akciókamerákhoz, mobiltelefonhoz (TE-RCSS-003)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

20200 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Selfie-stick állvány, 1,3 m-es Telesin TE-RCSS-003 távirányítóval.
Könnyítse meg az eredeti felvételek készítését. A Telesin TE-RCSS-003 egy praktikus szelfibot, amely állványként is funkcionál. Maximum 1,3 m hosszúságig kihajtható, és széleskörű kompatibilitása különböztethető meg. Kiváló minőségű anyagokat használtak a tartozék elkészítéséhez, így nagyon stabil és tartós. A csomagban található egy kis távirányító is, amellyel távolról vezérelheti a készülékét.


A szelfibot, amire szüksége van
Szeretnél tökéletes szelfit készíteni egy hegyvidéki tájon? A Telesin szelfibot segítségével megteheti! Hossza 24,5-130 cm tartományban állítható, így tökéletes a különböző helyzetekhez. Sőt, összecsukva a tartozék olyan kompakt lesz, hogy könnyedén elfér a hátizsákban, és bárhová magával viheti!


Stabil állvány
A kiegészítő vlogok, oktatóanyagok és egyebek rögzítésekor is jól jöhet. Lábait bármikor kihajthatod, így praktikus állványt csinálhatsz belőle. A továbbfejlesztett kialakításnak és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a termék rendkívül stabil és tartós. Különféle felületeken kiválóan működik - sík padlón és füvön egyaránt.


Távirányító mellékelve
A mellékelt távirányító lehetővé teszi az állványra szerelt készülék távvezérlését. Tökéletesen működik okostelefonnal vagy bizonyos sportkamerák modellekkel. Segítségével egyszerűen fotózhatunk vagy videózhatunk, a GoPro Hero esetében pedig kiválaszthatjuk a működési módot, például timelapse. A távirányító Bluetooth-on keresztül csatlakozik, és hatótávolsága akár 40 m.


Többféle felhasználás
Készítsen sminkbemutatót, vagy rögzítsen sportedzési javaslatot – az állvánnyal ellátott szelfibot minden ilyen helyzetben jól fog jönni, és még sok másban is! A kiegészítő lehetővé teszi a ráhelyezett okostelefon helyzetének beállítását - könnyedén elhelyezheti függőlegesen vagy vízszintesen. Ez azt jelenti, hogy segítségével könnyedén készíthetsz YouTube-videót és egy rövid anyagot is a közösségi oldalakra.


Univerzális kompatibilitás
A selfie stick kompatibilis a legtöbb jól ismert márka okostelefonjával és akciókamerákkal. Megfelelő adapterrel van felszerelve, és a készlet egy speciális telefontartót is tartalmaz. Nem számít, milyen felszerelést használsz – most könnyedén készíthetsz rengeteg nagyszerű felvételt! Megjegyzés: a távirányító csak okostelefonokkal és GoPro Hero 11/10/9/8/MAX sportkamerákkal kompatibilis.


A dobozban:
Szelfi bot
Telefontartó
USB-C kábel
Távirányító
Rövid rögzítőcsavar
Hosszú rögzítőcsavar
Használati utasítás

MárkaTELESIN
Név1.3m-es szelfibot távirányítóval
ModellTE-RCSS-003
Szelfi bot hossza24,5-130 cm
A távirányító töltési idejekb. 1 óra
A távirányító működési idejekb. 5 óra
A távirányító töltőcsatlakozójaUSB-C
Töltési feszültség5V 100mA
AnyagAlumínium + ABS + rozsdamentes acél
Méretek31,5 x 31,5 x 245 mm
Súly230g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett