Cikkszám: 5906168430312 Márka: Sunnylife

Silicone Case Sunnylife for DJI Osmo Pocket 3 tok


Cikkszám: OP3-BHT746-D | EAN/Vonalkód: 5906168430312 | Márka: Sunnylife

Silicone Case Sunnylife for DJI Osmo Pocket 3 tok


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

4500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Silicone Case Sunnylife for DJI Osmo Pocket 3

Az Osmo Pocket 3 nélkülözhetetlen kamera a film- és fotózás szerelmeseinek. Kompakt mérete és fejlett funkciói miatt érdemes védeni. A Sunnylife szilikontokot kínál, amely biztosítja az Osmo Pocket 3 biztonságát és kényelmét. Most már nyugodtan használhatja a kamerát, tudva, hogy megfelelően védve van.

Teljes kompatibilitás az Osmo Pocket 3-mal
A szilikontok kifejezetten az Osmo Pocket 3 kamerához lett tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen rá. Ennek köszönhetően a felszerelése teljes mértékben védett. A képernyőt és a gimbalt is megóvja a mechanikai sérülésektől és a szennyeződésektől, ami meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Biztonsági garancia
A Sunnylife szilikontok nemcsak védelmet nyújt, hanem a használói kényelmet is szem előtt tartja. A kamerát hordani és tárolni könnyű és biztonságos vele. Most már bátran viheti magával az Osmo Pocket 3-at utazásokra vagy munkába, tudva, hogy megfelelően védve van. A tok tartós és sérülésálló anyagból készült, ami azt jelenti, hogy védett a karcolások, ütések és por ellen. Nem kell aggódnia a felszerelése sérülése miatt akár nehéz körülmények között sem.

Átgondolt tervezés
A tok felhelyezése az Osmo Pocket 3-ra rendkívül egyszerű és gyors. Csak néhány pillanat szükséges ahhoz, hogy teljes védelmet és kényelmet élvezhessen. A szilikontok nemcsak védelmet nyújt, hanem biztos fogást is. Már nem kell aggódnia amiatt, hogy a kamera kicsúszhat a kezéből.

Gyártó: Sunnylife
Modell: OP3-BHT746-D
Kompatibilitás: Osmo Pocket 3
Szín: Fekete
Anyag: Szilikon
Méret: 50 × 38 × 109 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett