Cikkszám: 6974944461699 Márka: TELESIN

TELESIN edzett üveg Insta360 GO 3/GO 3S kamerához üvegfólia


Cikkszám: IS-FLM-001 | EAN/Vonalkód: 6974944461699 | Márka: TELESIN

TELESIN edzett üveg Insta360 GO 3/GO 3S kamerához üvegfólia


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

3600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Védd meg Insta360 kamerád képernyőit és lencséjét a sérülésektől. A Telesin edzett üveg megóvja a készülék ezen elemeit a karcolásoktól, zsíros foltoktól vagy ujjlenyomatoktól. Az eszköz telepítése rendkívül egyszerű és nem befolyásolja a készülék használatának kényelmét - lehetővé teszi a kényelmes érintőképernyős használatot és kiváló képminőséget biztosít. Tökéletesen illeszkedik az Insta360 GO 3 kamera képernyőjéhez és lencséjéhez, de az Insta360 GO 3S kamera képernyőjén is jól működik (figyelem: nem illik a GO 3S lencséjéhez).

Kényelmes kezelés
Az üveg kellemes tapintású, ami kényelmes használatot biztosít a kamerához. Kiemelkedik 99%-os fényáteresztési aránnyal, így élvezheted a tiszta, éles képeket és a fotóid és felvételeid hű színvisszaadását. Nem kell aggódnod a késések vagy más problémák miatt a készülékeddel. Az üveg felhelyezése után a képernyő továbbra is gyorsan és zökkenőmentesen reagál az érintésre.

Szilárd védelem a kamerádnak
A Telesin edzett üveg tökéletesen illeszkedik a kamera képernyőjére és lencséjére - szorosan tapad rájuk, megvédve őket a portól és szennyeződésektől. Megvédi őket a karcolásoktól és más típusú sérülésektől is. Emellett a speciális bevonatnak köszönhetően nem maradnak rajta ujjlenyomatok, maszatok vagy zsíros foltok. Ezzel a kiegészítővel a kamerád biztonságban van!

Gyors és egyszerű telepítés
A kiegészítő telepítése még a legkisebb problémát sem okozza. A Telesin elektrosztatikus edzett üveg rendkívül könnyen és gyorsan telepíthető - búcsút inthetsz a bosszantó, nehezen eltávolítható légbuborékoknak! A készlet tartalmaz továbbá alkohollal átitatott törlőkendőket és portalanító matricákat, hogy segítsenek előkészíteni a lencsét és a képernyőket az üveg felhelyezéséhez.

A csomag tartalma:
- Edzett üveg a képernyőre
- Alkohollal átitatott vatták
- Portalanító matricák

Gyártó: Telesin
Modell: IS-FLM-001
Anyag: Edzett üveg
Kompatibilitás: Insta360 Go 3 / Go 3S kamera
A képernyőre való üveg méretei: 35.5 x 56 mm
A kamera lencséjére való üveg átmérője: 17 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett