Cikkszám: Márka: Saramonic

Saramonic VMIC4 Dual-Capsule shotgun kondenzátor mikrofon


Cikkszám: VMIC4 | Márka: Saramonic

Saramonic VMIC4 Dual-Capsule shotgun kondenzátor mikrofon


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

46990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Saramonic Vmic4 egy előlapi szuperkardioid és egy hátulról nyíló kardioid mikrofonkapszulával rendelkező kompakt, könnyű, kamerára szerelhető sörétes mikrofon, amely hatékonyan képes egyszerre felvenni a kamerán lévő tehetség és az operatőr hangját. Ez az okos, kettős mikrofonrendszer különösen alkalmas az olyan tartalomkészítők számára, akik interjúvideókat és dokumentumfilmeket készítenek, ahol a kamera mögül interakcióba lépnek a kamerán lévő alanyokkal.

A mikrofon három beállítást kínál, így a hangrögzítés módját a saját igényeihez igazíthatja. Az On beállítás csak az előlapi mikrofont kapcsolja be, míg a Multi beállítás az előlapi és a hátsó mikrofonokat, valamint egy 3,5 mm-es külső mikrofonbemenetet is bekapcsol, amelyhez csatlakoztatható tápellátás is rendelkezésre áll - ez akkor hasznos, ha a keverékhez szeretne hozzáadni egy mikrofonos vagy vezeték nélküli mikrofont. A kikapcsolt beállítás lehetővé teszi az akkumulátor élettartamának kímélését a felvételek között. A beépített vezérlők szintbeállítással és magas átjárású szűrővel rendelkeznek, és van egy 3,5 mm-es csatlakozó a kényelmes fejhallgató-monitorozáshoz. Az alján 1/4"-20-as menettel ellátott integrált cipőcsatlakozó lehetővé teszi a könnyű rögzítést a kameracipőhöz vagy állványhoz, és a mikrofon 3,5 mm-es kimeneti csatlakozója és a kamera vagy a hordozható felvevő bemeneti csatlakozója közötti rendezett vezetékezéshez egy tekercselt TRS-kábelt mellékelnek a hangrögzítéshez. Egy 3,5 mm-es TRRS-kábelt is mellékelnek az okostelefonokhoz és táblagépekhez való csatlakozáshoz.

Mivel a Vmic4 egy (külön megvásárolható) AAA elemmel működik, olyan kamerákkal is képes együttműködni, amelyek nem biztosítanak konnektoros tápellátást vagy fantomteljesítményt. Ráadásul egyszerűen kicserélheti az elemeket, és kihagyhatja a belső elemek újratöltéséhez szükséges időt. A mikrofon hátoldalán a 3 fokozatú erősítésbeállítás és a magaspass-szűrő beépített vezérlői találhatók - hasznos funkciók, amelyek segítségével a mikrofonban optimalizálhatja a jelminőséget, nem pedig az utómunka során. A Vmic4 szőrös szélfogó van ellátva, amely csökkenti a szélzajt a kültéri forgatásokon.


Sokoldalú, kamerára szerelhető mikrofon rugalmas hangvezérléssel


A Vmic4 két kapszulával rendelkezik, egy előre néző szuperkardioid shotgun kapszulával és egy hátrafelé néző kardioid kapszulával, így a mikrofon elölről is könnyen rögzíthet hangot, mint egy hagyományos shotgun mikrofon, de egyszerre elölről és hátulról is, a kamerán belüli interjúkhoz és a kamera mögötti vlogoláshoz. Választható 3 fokozatú erősítésszabályozóval rendelkezik, +10 dB-es erősítési beállítással a zajos előerősítővel rendelkező kamerák ultra-tiszta erősítéséhez, 0 dB-es beállítással a kiváló minőségű előerősítőkhöz, és -10 dB-es paddal a hangos hangok torzítás nélküli, tiszta rögzítéséhez. Rendelkezik továbbá egy 200 Hz-es magántompító szűrővel a felvételt tönkretevő alacsony frekvenciájú zajok kiküszöbölésére.


Külső 3,5 mm-es mikrofonbemenet, fejhallgató kimenet, TRS és TRRS kimeneti kábelekkel.


A Vmic4 rendelkezik egy 3,5 mm-es mikrofonbemenettel, csatlakoztatható tápegységgel, amely lehetővé teszi, hogy egy második mikrofont keverjen be a kamerába vagy mobil eszközbe. Tökéletes vezeték nélküli rendszer, vezetékes lavalier vagy hasonló mikrofon hozzáadásához keverő nélkül. Egy 3,5 mm-es fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a hang valós idejű monitorozását, ami létfontosságú funkció, ha a kamera vagy a mobil eszköz nem rendelkezik fejhallgató kimenettel. A mikrofon 3,5 mm-es kimenettel is rendelkezik, és TRS és TRRS kimeneti kábeleket is tartalmaz, így a mikrofon azonnal kompatibilis a fényképezőgépekkel, okostelefonokkal, táblagépekkel és sok más eszközzel. Könnyen párosítható Lightning vagy USB-C-3,5 mm-es TRRS adapterrel (nem tartozék) a 3,5 mm-es bemenettel nem rendelkező mobileszközökhöz.


Külső shoe mount szőrös szélfogó és egyedi formázott védőtok tartozékkal


A Vmic4 a mikrofon tetején található egy felesleges cipőtartó, amely tökéletes LED-lámpák, vezeték nélküli mikrofonvevők és egyéb kiegészítők rögzítéséhez. Tartalmaz egy szőrös szélfogót a szabadtéri és nagy szélben történő filmezéshez, amely elzárja a szelet az elöl és hátul elhelyezett kapszulák elől, miközben hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez és a cipőfoglalathoz. Tartalmaz továbbá egy cipzáras védőtáskát is, amely formázott mikrofonrekesszel és hálós zsebbel rendelkezik, hogy a mikrofon és az összes tartozék biztonságban legyen utazáskor vagy tároláskor. A Vmic4 mindent tartalmaz, amire szüksége van, és még többet is a dobozban, hogy nagyszerű hangzást kapjon, anélkül, hogy további tartozékokat kellene vásárolnia, mindezt figyelemre méltó áron.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett