Cikkszám: 5905316148567 Márka: PULUZ

Puluz DJI Osmo Action 4/3 Szilikon tok lencsevédővel (fekete)


Cikkszám: PU874B | EAN/Vonalkód: 5905316148567 | Márka: PULUZ

Puluz DJI Osmo Action 4/3 Szilikon tok lencsevédővel (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

4400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Szeretnéd, hogy DJI Osmo Action 4/3 kamerád mindig teljes biztonságban legyen? A PULUZ szilikon tok ezt biztosítja számodra! A legmagasabb minőségű anyagokból készült, ütés- és rázkódásálló, így nem kell aggódnod, ha véletlenül elejted a kamerát. Mától kezdve lenyűgöző felvételeket készíthetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a felszerelésed biztonsága miatt!

Átgondolt kialakítás
A PULUZ szilikon tok a DJI Osmo Action 4/3 számára ideális megoldás, amely teljes védelmet nyújt. Speciális kialakításának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, nem takarja el a képernyőt, és teljes funkcionalitást biztosít. Könnyen és kényelmesen használható termék - egyszerűen cserélhetjük, tisztíthatjuk, kényelmes, sőt, folyó víz alatt is mosható. Az rugalmas és puha szilikonból készült PULUZ tok tökéletes védelmet nyújt kamerád számára.

Teljes védelem
A PULUZ szilikon tok nélkülözhetetlen társ minden fotós és szabadtéri rajongó számára. Nemcsak kiváló védelmet nyújt a por, foltok és karcolások ellen, hanem megbízható gátat is jelent az ütések és rázkódások ellen. Teljes védelmet nyújt az Osmo Action 3/4 számára, így nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik nem félnek a kihívásoktól. Válaszd a PULUZ-t, hogy kamerád biztonságban legyen, és koncentrálhass az felejthetetlen fotók és videók készítésére.

Gyártó:
PULUZ

Modell:
PU874B

Kompatibilitás:
DJI Osmo Action 4/3

Anyag:
szilikon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett