Cikkszám: 6976100485198 Márka: PGYTECH

PGYTECH OneGo Solo V2 10L válltáska fotós (obszidián)


Cikkszám: P-CB-153 | EAN/Vonalkód: 6976100485198 | Márka: PGYTECH

PGYTECH OneGo Solo V2 10L válltáska fotós (obszidián)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

56100 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Készítsd fel magad a tökéletes fotók elkészítésére, bárhol is legyél! A PGYTECH OneGo Solo V2 vállfotós táska nemcsak funkcionális, hanem minimalista, stílusos dizájnnal is rendelkezik, amely biztosan elnyeri a fotózás szerelmeseinek tetszését. Tartós, PU-bevonatú anyagból készült, amely ellenálló és fröccsenésálló. Széles nyílása könnyű hozzáférést biztosít a belsejében elhelyezett eszközökhöz, míg a sok zseb és rekesz tökéletes rendezettséget tesz lehetővé.

Kényelmes hozzáférés a felszerelésedhez
A PGYTECH segítségével nem kell aggódnod, hogy lemaradsz a tökéletes pillanatról. Az OneGo Solo V2 fotós táska szélesre nyílik, így pillanatok alatt megtalálhatod és előveheted a szükséges felszerelést. Ez ideális azoknak a fotósoknak, akik gyakran dolgoznak a terepen!

Optimális térszervezés
Az OneGo Solo V2 táska segít rendben tartani a felszerelésedet. Számos zsebet és rekeszt kínál, ahol tárolhatod a szükséges kábeleket, powerbankokat, akkumulátorokat és akár az iPad-edet vagy laptopodat is. A 10 literes modell egy kamerát és 3 objektívet, vagy 2 kamerát és 2 objektívet, vagy egy DJI Mini, Mavic vagy Air drónt a szükséges kiegészítőkkel képes befogadni. Továbbá 3 speciális DIY rekesz található benne, amelyekkel könnyedén testreszabhatod a táska belsejét – állítsd be úgy, ahogyan neked a legjobb!

Praktikus zsebek
Szeretnél tartalék akkumulátorokat kéznél tartani? Nem probléma – az OneGo Solo V2 táskában több kis zseb is található, amelyek erre tökéletesek. Színes jelvényeket (zöld és piros) is találsz benne, amelyek csavarhúzóként is működhetnek. Ezekkel jelölheted az akkumulátorok töltöttségi szintjét! Van hely a tollnak is, egy mágneses zseb, amelyben kábeleket vagy merevlemezeket tárolhatsz, valamint hálós zsebek a szűrők vagy az egér számára.

Masszív konstrukció
A magas minőségű PU-bevonatú anyagok használatának köszönhetően a táska nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek, például a karcolásoknak. Nem fél a fröccsenésektől sem. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a felszerelésed biztonsága miatt szállítás közben! Továbbá a táska tartós cipzárakkal van ellátva, amelyek rendkívül hosszan tartanak és biztosítják a zökkenőmentes működést. Van egy speciális hurok is, amely megakadályozza a lopást.

Még több kényelem
Az OneGo Solo V2 egy speciális csattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a pánt hosszának gyors beállítását. Szabadon viselheted bal vagy jobb vállon is. További előnye egy puha EVA párna, amely csökkenti a nyomást és nagyobb kényelmet biztosít. Ezenkívül a praktikus fogantyú megkönnyíti a táska hordozását, és az alsó pántok segítségével könnyedén szállíthatod a további felszerelést, például egy állványt. Van egy kis AirTag zseb, egy összecsukható vizes palack zseb és egy elülső cipzáras rekesz, amely ideális okostelefon, bankkártyák vagy kulcsok tárolására.

Tartozékok:
- Táska
- C típusú rekesz x2
- D típusú rekesz x1
- Kiegészítő pánt x2

Gyártó: PGYTECH
Név: OneGo Solo V2
Modell: P-CB-153
Szín: Fekete
Kapacitás: 10 l
Anyag: Poliészter, PU
Súly: 0.73 kg
Belső méretek: 430 x 240 x 140 mm
Külső méretek: 450 x 250 x 160 mm
Pánt hossza: 50-150 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett