Cikkszám: 5906168435775 Márka: PULUZ

Metal Protective Cage With Lens Cover for Insta360 X4 tok


Cikkszám: PU981B | EAN/Vonalkód: 5906168435775 | Márka: PULUZ

Metal Protective Cage With Lens Cover for Insta360 X4 tok


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

16200 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PULUZ fém védőtok lencsevédővel az Insta 360 X4-hez
Biztosítsa Insta 360 X4 kamerájának a legmagasabb szintű védelmet és funkcionalitást a PULUZ fém védőtokkal és lencsevédővel. A kiegészítő tökéletesen illeszkedik a készülék formájához és nagy tartósságot biztosít, így nemcsak a sérülésektől véd, hanem nem befolyásolja a kényelmes használatot sem.

Tartós kialakítás és precíz gyártás
A PULUZ védőtok repülőgép-minőségű alumínium ötvözetből készült, amelyet CNC módszerrel dolgoztak fel, ez biztosítja könnyű súlyát és rendkívüli tartósságát. Tökéletes illeszkedése révén a kiegészítő nem zár el egyetlen gombot sem, és nem akadályozza az akkumulátor rekeszt vagy a mikrofon nyílásokat, lehetővé téve a kamera teljes funkcióinak kihasználását.

Kompatibilitás további kiegészítőkkel
A ház tetején található egy hideg cipő adapter, amely lehetővé teszi mikrofon vagy háttérvilágítás egyszerű csatlakoztatását. Továbbá a hajtogatható talapzat mágneses interfésze, amely kompatibilis a GoPro interfésszel és egy 1/4 inches lyukkal rendelkezik, biztosítja kompatibilitását a legtöbb állvánnyal és más kiegészítőkkel. Ezáltal könnyedén adaptálhatja kameráját a kívánt felvételi szituációhoz!

Az igényeire szabva
A kamera PULUZ házba való beszerelése és eltávolítása gyors és egyszerű, nem igényel további eszközöket. Ezen felül a készlet tartalmaz egy gumi lencsevédőt, amely segít megvédeni a lencsét a karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Ennek köszönhetően könnyedén gondoskodhat készüléke megbízható védelméről!

Gyártó: PULUZ
Modell: PU981B
Anyag: Alumínium ötvözet (védőház) + gumi (lencsevédő)
Méretek: 14.4 x 6.56 x 4.46 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett