Cikkszám: Márka: Manfrotto

Manfrotto (Lastolite) Halocompact reflektor 82cm silver/white


Cikkszám: LR3300 | Márka: Manfrotto

Manfrotto (Lastolite) Halocompact reflektor 82cm silver/white


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

41890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A HaloCompact 82cm-es ezüst / fehér derítőlap egy szabadalmaztatott design, amellyel a hétköznapi derítőlap sokkal könnyebben hordozhatóvá válik.

Az összecsukható könnyű alumínium keret gyorsan egymáshoz illeszthető, és az ezüst / fehér fényvisszaverő anyag egyszerűen rápattintható a keretre.

Az okosan megtervezett RapidExoframe ™ konstrukció sok kis részre szedhető szét, így egy 6,5 x 27 x 6,5 cm-es (2,5 ''x 10,5'' x 2,5 '') táskába elpakolható, mely mindössze 335 g súlyú (derítőlap és tok egyben).

A HaloCompact a tökéletes megoldás a külső helyszínen dolgozó fotósok számára, vagy azok számára, akik nagyon kevés felszerelést tudnak magukkal vinni. A praktikus karabinerrel a HaloCompact-ot az övünkre is rögzíthetjük.

A HaloCompact ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkezik, így könnyen megtartható egy kézzel is. A fogantyú egy hasznos ¼ '' menetes hüvely csatlakozással rendelkezik, (plusz ¼'' - ¼'' adaptert is tartalmaz), lehetővé téve, hogy különböző támasztékokra szerelhessük fel.

A HaloCompact 2 stop-os diffúz fényáteresztővel is kapható. A HaloCompact derítőlap és diffúz textilek külön is megvásárolhatóak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett