Cikkszám: MKBFRLA4BK-3W Márka: Manfrotto

Manfrotto Befree live 3D kit: alu állvány csatos láb+3D live fluid fej (MKBFRLA4BK-3W)


Cikkszám: MKBFRLA4BK-3W Márka: Manfrotto

Manfrotto Befree live 3D kit: alu állvány csatos láb+3D live fluid fej (MKBFRLA4BK-3W)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 napon belül
Rendelhető

II. kerületi üzletünkben

Átvételre rendelhető

Rendelhető

96900 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

10 év garancia: 2 év jótállás + 8 év kiterjesztett garancia

Befree-Advanced

  • Kiváló teljesítményű fotó/videó szett kompakt méretben
  • 3D fluid fej teljesen behajtható karokkal, 6kg teherbírással
  • A Fluid Drag rendszerrel a panoráma és tilt mozgásokhoz
  • Kompatibilis az Arca-Swiss és Manfrotto 501PL cserelapokkal
  • Ideális kombinációja a stabilitásnak és hordozhatóságnak

A Manfrotto Befree 3D Live Advanced állvány a Befree Advanced család új tagja, melyet utazó fotográfiához és videózáshoz fejlesztettek ki hobbi és amatőr fotósok és videósok számára. Az első olyan utazó állvány szett, mely egyszerre alkalmas fotós és videós felhasználásra.

A szettben a Manfrotto új Manfotto Befree 3D live feje a sikeres Befree Advanced alumínium lábbal van kombinálva. Tökéletes kettős felhasználású fotós/videó szett, mely az új kamera trendekhez illeszkedik, ahol a kiváló minőségű fotó funkciók full frame szenzorral és 4k videó felvétellel egészülnek ki.
Manfrotto Befree 3D Live fej a Manfrotto travel, azaz utazó kialakítású 3 Dimenziós feje, melynek teljesen behajthatóak a karjai, így rendkívül kicsi méretre összecsukható, teherbírása pedig 6 kg. Egyszerre teljesíti a fotós és videós igényeket is.
Kiváló teljesítményű Fluid Drag rendszerének köszönhetően rendkívül sima mozgású a tilt és pan, döntő és panoramikus irányokon, így nagyon könnyű vele a pontos beállás fotós és videós felhasználáskor is. Ezt a teljesítményt szélsőséges körülmények között, (-30°/ +70°) is tartja.
A hosszú panoráma kar, a portré pozíció és a 3 vízszintező buborék teszi teljessé a fejet.

A cserelap (Manfrotto 200PL-Pro) kiváló minőségű alumínium teste tökéletesen kompatibilis a Manfrotto RC2 és az Arca-Swiss típusú cserelap csatlakozással is. A két gumi betét maximális tartást biztosíts még erősen megdöntött állapotban is. A fej cserelap tartó része kompatibilis az 501PL videó cserelappal is, így tökéletes egyensúlyt kapunk hosszú optikával is.

Manfrotto Befree Advanced állvány kézre álló, ergonomikus kialakítása intuitív használatot tesz lehetővé, gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk felszerelésünket, így a fókusz továbbra is a témán és a készülő fotón lehet.

A Befree Advancedhez egy új felső öntvényt fejlesztettek ki, amely tökéletes stabilitást biztosít minden típusú terepen és mindig szilárdan tartja a kamerát.

Ez a modell egy új, a Manfrotto által kifejlesztett úgynevezett ''QPL TRAVEL'' zárrendszerrel rendelkezik. Ez a lábzár a Manfrotto professzionális állványainál, a 055 és 190 kollekcióknál használt Quick Power Lock lábzár rendszer könnyebb, utazáshoz tervezett verziója. Az új on-off mechanizmus könnyűvé és biztonságossá teszi a beállítást, teljes stabilitást biztosítva akkor is, amikor a tripod teljesen nyitva van.

Az ergonomikus lábszög-választó a jobb és a balkezes fotósok számára is használható, lehetővé téve mindenkinek, hogy intuitív módon változtassa meg a felvételkészítési perspektívákat, és megtalálja a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy elterelné az állítgatás a figyelmét a felvételről. A Befree Advanced lábai függetlenül három különböző szögben rögzíthetőek, így teljes rugalmasságot ad a kompozícióban és teret enged a kreatív ötleteknek.

A felső öntvény Easly Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális 190 és 055 állványai. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreativitást adjanak a képeiknek. Az easy link csatlakozóra fényformálók, derítőlapok, lámpák vagy egyéb kiegészítők is rögzíthetőek, így az állvány egy mozgó stúdióvá alakítható. Ha az outdoor felvételeket szeretnénk kreatívabbá tenni derítőlappal, extra fényforrással, a Befree Advanced állvánnyal könnyedén megtehetjük.

A Befree 3D Live Advanced szett a legjobb utazó állvány a fotósok és videósok számára, akik maximális teljesítményt akarnak még akkor is, ha utaznak. Ez a könnyű travel állvány a hordozhatóság, a szilárdság, az egyszerű beállítás és működés optimális kombinációja.

 

Technikai Specifikációk

Súly

2 kg

Felső Csatlakozás

1/4″ csavar

Láb Szekciók

4

Gömb Átmérő

44 mm

Min Magasság

42 cm

Gömb Zár

Nem

Maximum Magasság (Leengedett Középoszloppal)

132 cm

Maximum Magasság

151 cm

Alap Átmérő

40 mm

Zárt Hossz

40 cm

Vízszintező Buborék

3

Biztonságos Teherbírás

6 kg

Középoszlop

rapid

Szín

fekete

Easy Link

Igen

Front Tilt

+90°/-45°

Fej Típus

3 Dimenziós Fej

Független Pan Zár

yes

Független Tilt Zár

yes

Lateral Tilt

+90°/-80°

Láb Típus

Szimpla

Lábak Szöge

22°, 54°, 89°

Lábzár Típusa

Flip Zár

Láb Cső Átmérője

12, 15.5, 19, 22.5 mm

Anyaga

alumínium

Maximum Munka Hőmérséklet

70 °C

Minimum Munka Hőmérséklet

-30 °C

Pan Drag

fluid cartridge with fixed drag

Panoramikus Fordulás

360° °

Cserelap Típusa

200PL PRO

Gyorskioldás

Igen

Tilt Drag

fluid cartridge with fixed drag


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett