Cikkszám: 5906168433634 Márka: Sunnylife

Lens napellenző Sunnylife DJI Osmo Pocket 3-hoz OP3-ZG765 (műanyag)


Cikkszám: OP3-ZG765 | EAN/Vonalkód: 5906168433634 | Márka: Sunnylife

Lens napellenző Sunnylife DJI Osmo Pocket 3-hoz OP3-ZG765 (műanyag)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

3100 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife napellenző DJI Osmo Pocket 3 lencséhez (OP3-ZG765), műanyag.
A Sunnylife Sunshield OP3-ZG765 modell elengedhetetlen kiegészítője a DJI Osmo Pocket 3 kamera használóinak, akik javítani szeretnék felvételeik minőségét, miközben védik berendezésüket. Jellemzőinek és egyszerű telepítésének köszönhetően ez a napellenző ideális azok számára, akik a lehető legjobb felvételeket szeretnék elkészíteni, függetlenül a fényviszonyoktól.

Anyag és kivitelezés:
A kiváló minőségű műanyagból készült OP3-ZG765 napellenző mindössze 13 gramm súlyú, így nem terheli meg az eszközt. Méretei (62 × 60 × 68 mm) pontosan illeszkednek a DJI Osmo Pocket 3 formájához és méretéhez, biztosítva a tökéletes illeszkedést.

Kompatibilitás és telepítés:
A burkolat kifejezetten a DJI Osmo Pocket 3-hoz lett tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és az egyszerű telepítést négy egyszerű lépésben. A folyamat gyors és intuitív, lehetővé téve, hogy zökkenőmentesen hozzáadja a napellenzőt kamerájához további eszközök nélkül.

Védelem és funkcionalitás:
A napvédelem funkción kívül a burkolat védi a lencsét és a gimbalt a mechanikai sérülésektől, például a karcolásoktól vagy ütődésektől, amelyek esés során keletkezhetnek. Fontos, hogy jelenléte nem befolyásolja a gimbal működését vagy a bekapcsolási/kikapcsolási folyamatot, lehetővé téve a kamera folyamatos használatát.

A napvédelem előnyei:
A napellenző DJI Osmo Pocket 3 kamerával való integrációja hatékonyan kiküszöböli a beérkező nem kívánt fényt, ezáltal növelve a kontrasztot és a színtelítettséget a felvételeken. Ez különösen fontos a magas minőségű felvételek elkészítéséhez, különösen nehéz fényviszonyok között.

Gyártó: Sunnylife
Modell: OP3-ZG765
Kompatibilitás: DJI Osmo Pocket 3
Anyag: Műanyag
Súly: 13 g
Méretek: 62 × 60 × 68 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett