Cikkszám: Márka: JJC

JJC TP-ET1 állvány mobiltelefonokhoz fekete


Cikkszám: TP-ET1 | Márka: JJC

JJC TP-ET1 állvány mobiltelefonokhoz fekete


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

10990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

  • A JJC TP-ET1 kihúzható állványt kifejezetten kamerák és okostelefonok rögzítésére tervezték Vlog felvételek, élő közvetítés és mobil filmkészítés céljából. Integrált univerzális kerek lemezzel rendelkezik, amely 1/4"-20-as menetes kameratartóval rendelkezik, és rugós telefonrögzítővel van felszerelve. A termék támogatja a kamera közvetlen rögzítését a fejhez az 1/4"-20-as rögzítőmeneten keresztül, vagy a mellékelt telefonbilincs felszerelését az 1/4"-20-as rögzítőmeneten keresztül, majd az okostelefon rögzítését.
  • A rugós telefontartó bilincs a 56-95 mm széles mainstream okostelefonokhoz illeszkedik. Két 1/4''-20-as aljzatfuratot tartalmaz az oldalán, illetve középen. Rendelkezik egy vakupapucs rögzítővel a tetején mikrofon, LED lámpa vagy más fényképészeti felszerelés rögzítéséhez.
  • Az állványfej oldalán egy vakupapucs-csatlakozót tartalmaz a hosszabbítókar rögzítéséhez, és két 1/4''-20-as aljzatfurattal rendelkezik a papucsadapterek rögzítéséhez, amely meghosszabbítja a vakupapucs-csatlakozókat a mikrofon, a LED-fény vagy más fényképészeti felszerelések számára, és lehetővé teszi több felszerelés egyidejű felszerelését. A gömbcsukló 360°-os elforgathatóságot biztosít, és 90°-os szögig dönthető. A fej elsődleges rögzítőgombjának meglazításával a gömbcsukló gyorsan elforgatható, hajlítható, teljesen megdönthető vagy visszaállítható függőleges helyzetbe. Ezenkívül a fej oldalán egy bevágás található, amely lehetővé teszi a kamera 90°-os szögben történő elhelyezését. A termék támogatja a tájkép és portré módban történő fényképezést, a rugalmasan forgatható gömbfej pedig 360°-os elforgatást tesz lehetővé. A fényképezőgépet vagy az okostelefont a kívánt pozícióba forgathatja.
  • A rúd 4 szegmensű. Az állítható magasság mini állványként használva 17-38,5cm, míg a szabályozható hossz kézi markolatként használva 23-44,5cm.
  • Az állványlábak prémium ABS anyagból készültek, könnyű és könnyen hordozható. Ezzel szemben a kihúzható rúd masszív, kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, és évekig tartó megbízható használatot biztosít. A talapzatok, amelyeken az állványlábak állnak, szilikon párnázással vannak ellátva, ami növeli a stabilitást és megvédi az asztallapot a karcolásoktól.
  • A zsinórnyílással kialakított, mellékelt zsinór segítségével megakadályozhatja a készülék véletlen leejtését, ami további biztonságot nyújt.
  • A JJC TP-ET1 kihúzható állvány kompatibilis a JJC MSA-9 papucsadapterrel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett