Cikkszám: Márka: K&F Concept

KF Concept WiFi napelemes biztonsági kültéri dual 4K kamera beépített akkumulátorral, mikrofonnal, hangszóróval, infravörös éjszakai 40m hatótávval (KF50.0036)


Cikkszám: KF50.0036 | Márka: K&F Concept

KF Concept WiFi napelemes biztonsági kültéri dual 4K kamera beépített akkumulátorral, mikrofonnal, hangszóróval, infravörös éjszakai 40m hatótávval (KF50.0036)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

II. kerületi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Nyíregyházi üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

Debreceni üzletünk

Várható érkezés: 5-15 nap

Rendelésre

149990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Automatikus követés + PIR trigger riasztás: Fejlett AI funkcióval rendelkezik, amikor emberek jelenlétét észleli, a napelemes kamera automatikusan követi az emberi test mozgását, és időben riasztási információkat küld a telefonjára, így nem marad le semmiről, gyanús nemkívánatos látogatók esetén az APP-on (Niview) mindkét irányban beszélhet a látogatókkal a napelemes kamera előtt, valamint beállíthatja a hang- és fényriasztót is, hogy elűzze az Intrudert.
4K felbontás + teljes színű éjszakai látás: 4K nagy felbontású, szuper tiszta képtextúrát tud mutatni, a mellékelt fehér fény kiváló minőségű színes képet is tud nyújtani éjszaka, 12 infravörös fény egy teljes sorban, a legtávolabb látható akár 40 méteres éjjellátó kép.
365 napos non-stop tápellátás + IP66 vízálló: 6W napelem folyamatosan táplálja a beépített 20000mAh nagy kapacitású újratölthető akkumulátort a nap folyamán, hogy biztosítsa a 365 napos non-stop tápellátást, IP66 minőségű vízálló funkció, -10 ℃-on használható ~ +50 ℃ hőmérsékleti tartomány, minden időjárási viszonyok között működés minőségbiztosítással. A napelemes kamera teljesítette az FCC, CE, Rosh tanúsítványt, nem kell aggódnia a biztonsági problémák miatt.
SD-kártya / felhőtárhely + eszközmegosztás: Beépített SD-kártyanyílás, támogatja a 8GB-128GB-t, a teljes felvétel automatikusan felülírja a régi videót, nem kell törölni, kényelmesebb, kiválaszthatja a biztonsági titkosított felhőalapú tárolási szolgáltatást is, ingyenes 7 napos tárolási funkció. A kamerát megoszthatja 8 családtaggal is, hogy együtt őrizzék a biztonságot, csak telepítse ugyanazt az APP-t (Niview).

Csúcstechnológiás WIFI vezeték nélküli kettős kapcsolatú biztonsági kamera
Erőteljes 4K UHD WIFI vezeték nélküli biztonsági kamera. Teljesítse a frissítési felügyeleti követelményeket.

2,4 GHz-es WiFi-n működik, és a 100%-os vezeték nélküli biztonság érdekében napelemeken keresztül teljesen fel van töltve. A nagy kapacitású (20 000 mAH) akkumulátorral minden töltés tartós, így nem kell aggódnia a napsütéses, esős vagy havas napos tápellátás miatt.

355°-ban vízszintesen és 90°-ban függőlegesen elforgathatja távolról, és valós időben figyelheti a létesítmény minden sarkát.
Könnyen felszerelhető - Könnyen telepíthető és felszerelhető bel- és kültéren egyaránt. Időjárásálló minősítésének köszönhetően nem áll le heves esőben, ködben, hóban vagy szélsőséges napsütésben. A kezdéshez használja az ingyenes Niview alkalmazást a QR-kód beolvasásához.
Egy alkalmazás legfeljebb nyolc kamerát támogat.
Rendelkezésre áll egy MicroSD kártya (nem része a csomagnak) és egy 7 napos ingyenes próbafelhő. Ha egy ingyenes felhőcsomag nem felel meg az igényeinek, előfizethet a felhőalapú tárhelyhez és a szabadalmaztatott szolgáltatásokhoz.
Ezzel az all-in-one biztonsági kamerával bármit megfigyelhet, miközben a világ bármely pontjáról hozzáférhet telefonjához.

Intelligens energiagazdálkodási rendszer
Az energiaellátási problémák fontosak a napenergiával működő vezeték nélküli biztonsági kameráknál, amelyek intelligens energiagazdálkodási rendszert használnak, így nem kell aggódnia az áramellátási problémák miatt.
Beépített 6W-os napelem és beépített 20000mAH újratölthető akkumulátor biztosítja a kamera folyamatos áramellátását.
Javasoljuk, hogy az akkumulátort manuálisan teljesen töltse fel az első használat előtt.
Az akkumulátorok jobb kezelése érdekében a környezet és a felhasználói igények alapján választhat energiafogyasztási módot.
A kamera folytatja a felvételt, ha a töltöttség meghaladja az 50 százalékot.
Amikor a töltés 50% alatt van, de 10% felett, csak a passzív infravörös felvétel indul el.

Kétirányú hang
Beépített mikrofon és hangszóró, valós időben hallgathat és beszélhet.
Bárhol is van, távolról elérheti a kamerát élő közvetítés céljából, és a mikrofonon és a hangszórókon keresztül beszélgethet bárkivel, aki elhalad mellette.

Beépített infravörös LED és kettős spotlámpa az éjszakai látás érdekében
A beépített 12 IR LED és a spotlámpák lehetővé teszik, hogy éjszaka tisztán láthassa a színes tárgyakat.
Spotlámpa riasztó a behatolók elrettentésére.

Gyors és nagy pontosságú PIR érzékelő
Amikor egy mozgó tárgy elhalad mellette, 0,25 másodperces fényképet és videót készít, és elküldi az alkalmazásnak.

Oszd meg másokkal
Egyszerre legfeljebb nyolc felhasználó férhet hozzá a biztonsági rendszerhez. Ossza meg élő képeit szomszédaival, barátaival vagy családtagjaival az iOS és Android rendszeren elérhető NiView APP segítségével.

Tápellátás módszereNapenergia
TárolásCloud Storage/MicroSD (128 GB-os memóriakártyát támogat)
Pan Tilt355° vízszintes / 90° függőleges
MozgásérzékelésMozgásérzékelés
Vízálló IP minősítésIP66
Riasztási módszerHangos és vizuális riasztás
Kétirányú beszélgetésTámogatás
Csatlakozási mód2,4 GHz-es WIFI
AlkalmazásNiView
Felbontás4k
Akkumulátor-kapacitás20000mAh

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett