Cikkszám: Márka: JJC

JJC CU-XL fényképezőgép esernyő


Cikkszám: CU-XL | Márka: JJC

JJC CU-XL fényképezőgép esernyő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

6590 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A JJC CU-XL fényképezőgép esernyőt kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje fényképezőgépét az esőtől, hótól, napfénytől, madárpiszoktól, stb., amely szinte minden fényképezőgép vakupapucs rögzítéséhez illeszkedik.


Könnyen felszerelhető a fényképezőgépre úgy, hogy egyszerűen becsúsztatjuk a vakupapucs foglalatba, és a rögzítőgombot elforgatva rögzítjük. A gömbcsuklós szerkezet 360°-os elforgathatóságot biztosít, és 90°-os szögig dönthető. A gömbcsukló gyorsan elforgatható, elhajtható, teljesen megdönthető, vagy az elsődleges rögzítőgomb feloldásával visszaállítható függőleges helyzetbe. Ezenkívül a csuklónak van egy bevágás az oldalán, amely lehetővé teszi, hogy az esernyőt 90°-on belül lefelé döntse. Ennek eredményeképpen a kameraernyőt bármilyen pozícióba elforgathatja. Az esernyő átmérője pedig 19,7''/ 50cm.


Az esernyő strapabíró, és a prémium minőségű vízálló poliészternek és rozsdamentes acélnak köszönhetően évekig megbízható használatot biztosít.
Vízálló zsinórral ellátott tasakkal érkezik, hogy könnyedén hordozható és tartható legyen anélkül, hogy eláztatná a táskáját.

Technikai adatok:

Bruttó tömeg: 168.6 g
Méret: 500x377 mm


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett