Cikkszám: 6971071550838 Márka: Hohem

Hohem HRT-03 távirányító


Cikkszám: HRT-03 | EAN/Vonalkód: 6971071550838 | Márka: Hohem

Hohem HRT-03 távirányító


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

10600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Hohem HRT-03 távirányító
A Hohem HRT-03 távirányító egy megbízható eszköz mindenki számára, aki a legtöbbet akarja kihozni Hohem gimbal-jából. Hosszú hatótávolságával, intuitív kezelésével és széleskörű funkcióival ez a távirányító felbecsülhetetlen értéket képvisel bármilyen film- vagy fényképészeti felszerelésben. Válaszd a Hohem HRT-03-at, és élvezd a teljes szabadságot és irányítást a felvételeid felett!

A filmezés és fényképezés kényelme bárhonnan
Ezzel a távirányítóval vezeték nélkül (legfeljebb 10 méteres távolságig) kezelheted gimbaled funkcióit, mint például be- és kikapcsolás, felvétel indítása, fényképezés, módok váltása, illetve manuális tengely- és zoomvezérlés. Legyen szó videófelvételek készítéséről, fényképezésről, vagy extrém tevékenységekről, mint a kerékpározás vagy szörfözés, a Hohem HRT-03 biztosítja a kényelmet és az egyszerű használatot. A Bluetooth és az intuitív gombkiosztás segítségével a távirányító lehetővé teszi a gimbal módjai közötti könnyű váltást, mint például a panoráma mód, az automatikus forgatás és a zoom. Emellett az elülső és hátsó kamera kapcsolása, valamint a fekvő és álló módok közötti váltás teljes rugalmasságot biztosít a tartalomkészítés során.

Kompakt és robusztus - mindig kéznél van
A Hohem HRT-03 távirányító kicsi, könnyű és szilárdan épített, így könnyen hordozható és bármilyen helyzetben ideális. Kompakt méretének köszönhetően bármilyen zsebben vagy táskában elfér, ami különösen hasznos utazáskor vagy szabadtéri tevékenységek során. Egy gyorsbillentyű lehetővé teszi kedvenc beállításaid gyors kiválasztását, megkönnyítve a munkát és időt takarítva meg.

Intuitív kezelés a maximális felhasználói élmény érdekében
A Hohem HRT-03 távirányítót a maximális kényelem érdekében tervezték. A megfelelően elrendezett gomboknak köszönhetően a távirányító használata intuitív és könnyű bármilyen helyzetben. Legyen szó alacsony fényviszonyokról, intenzív tevékenységekről vagy családi összejövetelekről, biztos lehetsz benne, hogy minden funkció mindig kéznél van.

Gyártó: Hohem
Modell: HRT-03
Hatótávolság: legfeljebb 10 méter
Tömeg: 10.5 gramm
Méret: 38 x 27 x 8 mm
Tápellátás: 1x CR2032 elem
Kompatibilis gimbalek: XE, XE KIT, iSteady Mobile+, M6, M6 KIT, V2, X2, Q

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett