Cikkszám: 6974944462269 Márka: TELESIN

Storage case TELESIN EVA for DJI Osmo Pocket 3


Cikkszám: S6-PRC-01-TDJ | EAN/Vonalkód: 6974944462269 | Márka: TELESIN

Storage case TELESIN EVA for DJI Osmo Pocket 3


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

7300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Telesin EVA tároló táska a DJI Osmo Pocket 3 kamerához
Tartsa biztonságban felszerelését, és legyen mindig rendezett. A Telesin EVA táska kifejezetten a DJI Osmo Pocket 3 kamerához lett tervezve - rendkívül tartós, és a rendelkezésre álló rekeszekkel optimálisan rendezheti el a helyet, valamint biztosíthatja a benne tárolt eszköz stabilitását.

Tartós EVA hab szerkezet
A Telesin táska kiváló minőségű EVA habból készült, amely kiváló védelmet nyújt ütésekkel és leesésekkel szemben. Ezen felül a külső burkolat minimalizálja a felszerelés szállítás közbeni sérülésének kockázatát, védve a DJI Osmo Pocket 3 kameráját a váratlan helyzetektől.

Átgondolt kialakítás több rekesszel
A táska belsejének kialakítása a maximális funkcionalitást szem előtt tartva készült. A több rekesz lehetővé teszi, hogy a kamerát és a hozzá tartozó kiegészítőket biztonságosan tárolja, megelőzve a karcolásokat és sérüléseket. Ez biztosítja, hogy minden darab felszerelésének meglegyen a helye és jól legyen védve.

Hálós zseb a kiegészítőknek
A táska hálós zsebet is tartalmaz, amely tökéletes a kis tárgyak, mint például kábelek, elemek és memóriakártyák tárolására. A cipzár biztosítja, hogy minden kiegészítő biztonságosan és könnyen elérhető legyen, amikor szüksége van rájuk.

Kényelmes használat
A gumírozott fogantyú kivételes kényelmet nyújt a táska szállításakor. Nagyon kényelmes tartani, ami megkönnyíti és kellemesebbé teszi a felszerelés hordozását, még hosszabb utazások során is. Ezen kívül a termék dupla cipzárral van felszerelve, amely garantálja a gyors hozzáférést a felszereléshez, miközben biztosítja a zárt állapotot.

Gyártó: Telesin
Modell: S6-PRC-01-TDJ
Szín: Fekete
Anyag: EVA
Méretek: 184 x 153,4 x 72 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett