Ezért érdemes megbízni a Lenspen márkájában

Ezért érdemes megbízni a Lenspen márkájában


Bőven találni minőségi termékeket a fotózáshoz és videózáshoz webáruházunkban, többek között olyan elismert márkákat, mint a Lenspen. Alábbi blogunkban eláruljuk, mit kell tudni pontosan a főként tisztítószetteket áruló brandről, valamint arra is kitérünk, miért érdemes előre gondolkodni az ilyen tisztításra kitalált eszközökkel kapcsolatban.


A Lenspen története


Sokan találkozhattak már ezzel a márkanévvel azok, akik a lencsék tisztítására szolgáló alkalmatosságok után kutattak a fizikai boltokban, esetleg webáruházakban. A Lenspen név alatt az egyik legjobb tisztítóeszközt találjuk meg, de a cégnek van néhány hasonló terméke is, amelyek más típusú felszerelések, például szűrők vagy akár drónkamerák tisztítására valók.


A cégnek, amely nem más, mint a Parkside Optical Inc., ami az International Parkside Products Inc. százszázalékos tulajdonú leányvállalata. Tudni érdemes róluk, hogy már 1992 óta foglalkoznak olyan jellegű termékek gyártásával, amik a kiváló minőségű optikai termékek lencséjének vagy a képernyőknek a tisztítására szolgálnak. Legyen szó fényképezőgépekről, szűrőkről, távcsövekről, számítógépekről, digitális képkeretekről, esetleg táblagépekről vagy okostelefonokról, mindegyikre van megoldásuk.


Termékeik ráadásul egy egyedülálló szén-dioxid-tisztító vegyületet használnak, amelyre számos szabadalommal rendelkeznek, utóbbiak körét pedig fokozatosan bővítik, mert folyamatosan állnak elő az új fejlesztésekkel. Az első védjegy amit bejegyeztek éppen a Lenspen volt, amit azóta  világszerte számos szakember és cég elismert.


Ezért érdemes a Lenspent választani


Jó néhány előnyös tulajdonsággal rendelkeznek a márkanév alatt futó termékek, amelyek a szűrők, optikák, szenzorok tisztítására egyaránt szolgálhatnak. Ezek már mind bizonyítottak, biztonságos és kényelmes megoldást nyújtanak, hiszen kompaktak, folyadékok híján pedig nagyon könnyedén használhatók. Tekintve, hogy nem száradnak ki, így a hosszú élettartamban is biztosak lehetünk és garantáltan hatékonyak.


Ez igaz a legalapvetőbb, jelenleg Lenspen Original néven futó termékükre is, melynek tisztítóhegye szénvegyülettel van átitatva. Gyakorlatilag tehát a szén végzi el a tisztítást, mégpedig magas minőségben, az egész eszköz pedig akkora, mint egy filctoll. Az elnevezése is innen ered, de használata is legalább olyan egyszerű, mintha csak egy tollat vagy egy ceruzát tartanánk a kezünkben.


Amiért jobb előrelátónak lenni


Az optika, szűrő, képernyő és szenzortisztítók használata elengedhetetlen a fényképezőgépek, kamerák, okostelefonok és egyéb elektronikus eszközök karbantartásához, mivel a szóban forgó eszközök érzékenyek a porra, ujjlenyomatokra és egyéb szennyeződésekre. Ezek sajnos ronthatják a képminőséget és csökkenthetik az élettartamát a munkaeszköznek. Az előrelátó tisztítás és karbantartás tehát segíthet megőrizni ezek optimális működését és elkerülni a költséges javításokat is.


Fontos viszont ehhez a megfelelő tisztítóeszközök kiválasztása és használata. Jobb elkerülni a durva anyagokat és vegyszereket, amelyek károsíthatják az érzékeny felületeket. Ehelyett használhatunk mikroszálas kendőket, esetleg speciális tisztítófolyadékokat is. Különösen fontos a szenzorok tisztítása, mivel ezek rendkívül érzékenyek, és a legkisebb szennyeződés is komoly minőségromlást okozhat a képeken.


Ennél is hatékonyabb és biztonságosabb megoldást tudnak azonban nyújtani az olyan szénalapú tisztítók, mint a Lenspen. A szén technológia természetes tisztító tulajdonságai miatt antibakteriális hatású is, ami különösen hasznos a gyakran használt eszközök esetében. A Lenspen ráadásul könnyen hordozható, így ideális választás utazásokhoz is.


Lenspen-termékek a Stúdió Eszközök kínálatában


Az optikai, szűrő, képernyő és szenzortisztítók rendszeres használata tehát elengedhetetlen, de hálásak is leszünk érte hosszabb távon. Ehhez viszont érdemes minél minőségibb tisztítóeszközökkel dolgoznunk. Ilyenek azok is, amelyeket a Lenspen márkanév alatt találhatunk, hiszen ezek hatékonyak és biztonságosak, így érdemes ilyen termékeket választani a mindennapi karbantartáshoz, akár a Stúdió Eszközök webáruházából.

Szólj hozzá!

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett