Elektromosan állítható magasságú íróasztal

Elektromosan állítható magasságú íróasztal


Ez az az íróasztal, ami végre tökéletesen illeszkedik a magasságunkhoz, ugyanakkor lehetővé azt is, hogy tetszés szerint váltakozóan ülve vagy állva dolgozzunk. Hamar megérjük, mit is jelent az “ComforTable-hatás”. Munka után is kipihentebbnek és egészségesebbnek fogjuk érezni magunkat, nincs több görnyedés az íróasztal mellett, energiáinkat nem emészti fel többé az irodai munka! Ennek eredményeként hosszútávon nő a teljesítményünk, produktívabbak tudunk lenni feladataink elvégzésében. Az ergonómia az ComforTable íróasztal esetében nem vonja maga után azt, hogy meg kell elégednünk egy megjelenésében kevésbé vonzó bútoradarabbal, hiszen ennek az íróasztalnak a stílusa is megnyerő, klasszikusan elegáns, tehát időtálló.

Íróasztal mellett is egészségesen

Egy ergonómikus asztal megoldást jelenthet az íróasztal mellett végzett egész napos munka egészséget károsító hatásaira. Az, hogy naponta bármennyiszer válthatunk az ülő és álló tevékenységek között, nagy megkönnyebbülést jelent az ízületeknek, a hátnak, a gerincnek, az izomzatnak. Az ComforTable még az akut panaszokat is képes enyhíteni, segítségével elkerülhetünk olyan tipikus irodai munka okozta problémákat, mint a hát-, derék- és nyakfájás, valamint a szív- és érrendszeri betegségek. Munka közben rendszeres mozgást és a testhelyezet változtatását teszi lehetővé, serkenti a vérkeringést, még a kalóriaégetéshez is hozzájárul. Ha nem szenvedünk semmilyen panasztól, akkor is koncentráltabbak, hatékonyabbak leszünk az ComforTable-el végzett munka hatására.

A funkcionalitás és a stílus harmóniája

Mivel az íróasztal szerves részét képezi mindennapi életünknek, ezért alapvető, hogy funkcióját maradéktalanul be kell, hogy töltse, az pedig már csak ráadás, hogy mindezt stílusos megjelenéssel párosítva teszi.

Az ComforTable valamennyi modellje esetében a funkcionalitásnak ugyanaz az elve érvényesül: hogy az asztallap magasságát gyorsan és fokozatoktól mentesen változtathatjuk ülő vagy álló pozíciónknak megfelelően vagy hajtókarral vagy elektromosan - modelltől függően.

Minden ComforTable modellre jellemzőek az erős anyagok és a stabil szerkezet. A lábváz és a keret anyaga acél, együttes teherbírásuk maximum 150 kg. Az elektromosan működő ComforTable modellek emelési sebessége 29-40 mm/s. A motor fokozatos indításának és leállításának köszönhetően az íróasztal magasságállítás közben sem rázkódik és nem használódik el.

Az ComforTable íróasztalok többféle kivitelben készülnek. Választhatunk a kerek, a téglalap alakú és a sarok változatok között, ahogyan a különböző színek és méretek is rendelkezésünkre állnak belőle. Az ComforTable íróasztal biztosan harmonizálni fog a helyiséggel, hiszen visszafogott és semleges színeivel - világosszürke, bükk-dekor - minden lakberendezési stílusban megtalálja a maga helyét.

ComforTable 2.0 - A legújabb generáció

Az ComforTable 2.0 modell az elektromosan állítható íróasztal továbbgondolt változata, mely még több extrával van ellátva a legkényelmesebb kezelhetőség érdekében. Az elektromos magasságállítást kiegészíti a memórafunkció, melyben négy memóriagombbal négy egyéni magasságbeállítás menthető el. Ezeket tetszés szerint bármikor módosíthatjuk is. Az íróasztal magasságát egyszerű gombnyomással lehet állítani. Az ComforTable 2.0 egyik különleges jellemzője az ütközésvédelem, mely automatikusan megállítja a mozgást, mikor azt érzékeli, hogy az íróasztal akadályba ütközött.

Az íróasztalokat ide kattintva tekintheti meg:
https://studioeszkozok.hu/egyeb-studiotartozekok-elektromosan-allithato-iroasztal

Szólj hozzá!

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett