Cikkszám: 5906168435522 Márka: PULUZ

Alumínium Védőtok PULUZ az Insta360 GO 3-hoz


Cikkszám: PU971B | EAN/Vonalkód: 5906168435522 | Márka: PULUZ

Alumínium Védőtok PULUZ az Insta360 GO 3-hoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

18300 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PULUZ fém védőtok az Insta360 GO 3 kamerához. Biztosítsd Insta360 GO 3 kamerádnak a legjobb védelmet PULUZ fém tokkal. Magas minőségű alumínium ötvözetből készült - nemcsak védi a készülékedet, de növeli is a használati komfortot, lehetővé téve a szabad felvételkészítést szinte bármilyen helyzetben.

Tökéletes illeszkedés
A PULUZ fém védőtok kifejezetten az Insta360 GO 3 kamerához készült, garantálva a tökéletes illeszkedést és teljes védelmet. Az erős repülőgép-minőségű alumínium szerkezet könnyűvé, mégis rendkívül tartóssá teszi a terméket. Ráadásul a kiegészítő semmilyen módon nem befolyásolja a kamera kényelmét - lehetővé teszi a billenő képernyő használatát akadálytalanul, és nem zárja el a töltőportot vagy a memóriakártya nyílását.

Praktikus és funkcionális
A hidegcipő adapternek köszönhetően a PULUZ tok megkönnyíti a további világítás vagy mikrofon csatlakoztatását. Ez különösen hasznos a vloggerek és tartalomkészítők számára, akiknek szükségük van a berendezés rugalmasságára. A kiegészítő lehetővé teszi, hogy szabadon rögzítsd a felvételeket függőlegesen és vízszintesen egyaránt, így professzionális felvételeket készíthetsz bármilyen korlátozás nélkül.

Tartós kivitel
Bízz abban, hogy kamerád biztonságban van. Az alumínium ötvözet és az EVA anyag kombinációja megbízható védelmet nyújt a rázkódások és ütések ellen, így nem kell aggódnod, hogy gyorsan megsérül.

Gyártó: PULUZ
Modell: PU971B
Anyag: Alumínium ötvözet + EVA
Méretek: 5.67 x 6.72 x 3.23 cm
Kompatibilitás: Insta360 GO 3

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett