Hálózati USB töltő adapter
(Listázva 36 db termék)

Rendezés
36 terméket néztél meg 40 termékből

Hálózati USB (A) töltő adapterek gyors szállítással, saját raktárról, 1-2 munkanap alatt.

Hálózati USB töltő adapter – telefon töltőfej

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy az okostelefonokhoz és tabletekhez a gyártók nem mellékelnek olyan kiegészítőket, melyek korábban minden szettnek részei voltak. Ennek egyrészt a költségek csökkentése az oka, másrészt viszont az a törekvés, hogy minél kevesebb elektronikai hulladék képződjön.

Pedig a telefon töltőfej egy nagyon hasznos kiegészítő, melynek segítségével az arra szolgáló USB kábelekből gyorsan hálózati töltőt varázsolhatunk. Nem kell mást tenni, mint összeilleszteni a fejet a kábellel, el sem lehet rontani.

A SmartDiszkont kínáltában sokféle hálózati USB töltő adapter található meg, melyet a futár rövid időn belül házhoz is szállít a megrendelés után.

Mire kell ügyelni a telefon töltőfej kiválasztásakor?

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy a telefon töltőfej megrendelésekor mindig megbízható webshopból rendeljünk. Ez a dolog egy elektronikai eszköz, ahol életbevágó a gyártás során a különféle előírások és rendelkezések betartása, a legális webshopok pedig nem kockáztatják a reputációjukat a készletek beszerzésekor.

Az is fontos, hogy az USB hálózati adapter felhasználásakor mindig olyan kábelt szereljünk a fejre, melynek gyártója ezt a használati útmutatóban engedélyezte. A jó minőségű kábelek a gyorstöltésre is alkalmasak, ha a rádugott telefon vagy tablet ezt támogatja.

Léteznek hálózati töltő szettek is, ahol nem csak a telefon töltőfej található a csomagban, hanem az USB kábel, esetleg más kiegészítők is. Az ilyen termékek ára nem nagyon haladja meg a szimpla telefon töltő adapter árát, így jobban megéri megvenni. Arról nem is beszélve, hogy a postaköltségen is spórolni lehet.

A SmartDiszkont kínálatában olyan töltő adapter is megtalálható, mellyel egyszerre több eszköz is feltölthető. Ezek akkor jönnek jól, ha kevés a rendelkezésre álló konnektor, viszont rendszeresen egynél több telefont vagy tabletet szeretnénk egyszerre árammal ellátni. Ha pedig a szokásos dizájn nem felel meg a számunkra, akkor igen szépen tervezett telefon töltőfej termékek is elérhetők.


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett