Micro USB kábel
(Listázva 11 db termék)

Rendezés
11 terméket néztél meg 11 termékből

Micro USB kábel gyors szállítással, saját raktárkészletről, akár másnapra.

Micro USB kábel

Bár rohamosan veszít a népszerűségéből, még mindig a Micro USB kábel az egyik legtöbbet használt kábeltípus az elektronikai eszközöknél és mobiltelefonoknál. Mivel ezek az eszközök várhatóan még jó pár évig teszik a dolgukat, ezért mindenképpen érdemes betárazni a kábelekből is, hiszen alacsony áruk ezt lehetővé teszi.

A SmartDiszkont kínálatában a Micro USB kábelek sokasága található meg, melyeket pár kattintással a kosárba lehet dobni, és rövid időn belül a futár már jelentkezik is a rendeléssel.

Mire kell odafigyelni a Micro USB kábelek kiválasztásakor?

Az USB kábelek piacon viszonylag nagy a fejetlenség, hiszen egymástól jelentősen eltérő típusok vannak egyszerre jelen, és könnyen mellé lehet lőni a választáskor.

A Micro USB kábel könnyen összetéveszthető a Mini USB kábel típussal, ráadásul ez utóbbi szinte egyáltalán nem használható a modern mobiltelefonoknál vagy tableteknél, hanem digitális kamerákhoz illeszkedik.

Hasonlóan zavaró lehet az USB C kábel jelenléte is, hiszen ez az a típus, ami rohamléptekkel szorítja ki a Micro USB kábel használatát, és új mobiloknál és tableteknél egyeduralkodó. De a néhány éves okostelefonoknál még nem használható.

Ezért első lépésben mindig győződjünk meg arról, hogy az elektronikai eszközünk vagy telefonunk használatához biztosan Micro USB kábel szükséges-e, és ha igen, akkor a SmartDiszkont kínálatban csak ezeket a típusokat böngésszük.

Hasonlóan fontos annak leellenőrzése, hogy az adott kábel mekkora áramerősséget tud kezelni. A modern okostelefonok, tabletek már akár a 2A áramerősséget is kezelik, de a gyengébb minőségű Micro USB kábelek nem tudják kiszolgálni ezt. A minőségi termékekben gyakran már beépített IC található, amely 4A áramerősséget is tud szolgáltatni, ha az elektronikai termék áramköre tudja azt kezelni.

Ezen kívül természetesen léteznek olyan Micro USB kábelek, melyek több osztatúak, ezért több eszköz dugható rájuk. Ha pedig már unalmasnak találjuk a szürke, fehér vagy fekete kábeleket, akkor a lehető legváltozatosabb színekben rendelhetünk termékeket.

Mivel nagy értékű elektronikai eszközeink adatátvitelét vagy töltését szolgálják ki, ezért mindig ajánlott olyan megbízható webshopból beszerezni a Micro USB kábel termékeket, mint a SmartDiszkont. Így kerülhetjük el azt, hogy a nem megfelelő minőségű kábel miatt az eszközünk tönkre menjen, vagy további károkat szenvedjünk!


A StudioEszkozok.hu forgalmazott márkái

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@studioeszkozok.hu

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett