Cikkszám: 5905316149977 Márka: Sunnylife

6 db szűrő MCUV CPL ND8/16/32/64 Sunnylife a Pocket 3-hoz


Cikkszám: OP3-FI740 | EAN/Vonalkód: 5905316149977 | Márka: Sunnylife

6 db szűrő MCUV CPL ND8/16/32/64 Sunnylife a Pocket 3-hoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

20100 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

6 db MCUV CPL ND8/16/32/64 Sunnylife szűrő a Pocket 3-hoz

Most szabadon kísérletezhetsz kompozícióiddal és felvételeiddel, tudván, hogy fotóid és videóid lenyűgöző minőségűek lesznek. A készlet 6 különböző Sunnylife szűrőt tartalmaz - MCUV, CPL, ND8, ND16, ND32 és ND64, lehetővé téve számos hatás elérését az igényeid és a helyzeted függvényében. Professzionális német optikai üvegből készült szűrők garantálják a kép tisztaságát és átlátszóságát. Mágneses kialakításuknak köszönhetően a felszerelésük nem lesz probléma, és a mellékelt tok megkönnyíti a tárolást.

Kreatív felvételek a kezedben
Az MCUV (Multicoated UV) szűrő az első lépés a kiváló képminőség felé. Segítségével megszabadulhatsz a nem kívánt UV sugaraktól, amelyek gyakran kék árnyalatot adnak fotóidnak és videóidnak. A CPL (Circular Polarizer) szűrő ezzel szemben megszünteti a nem kívánt tükröződéseket és visszaverődéseket, élesebbé és tisztábbá téve fotóidat és videóidat. Teljes kontrollt ad a fény felett, lehetővé téve, hogy kísérletezz felvételeid kompozíciójával és hangulatával.

Kiváló eredmények minden körülmények között
Az ND8 (Semleges sűrűségű) szűrő ideális közepes fényviszonyok mellett, segít szabályozni a kamerába jutó fény mennyiségét. Az ND16 szűrő kihívást jelentőbb fényviszonyokhoz alkalmas, lehetővé téve a simább mozgásokat és dinamikus felvételeket. Az ND32 és ND64 szűrők pedig lehetővé teszik a kamerába jutó fény mennyiségének szabályozását, hosszú expozíciós idő használatát is lehetővé téve még erős napfényben is.

Magas minőségű kidolgozás
A Sunnylife szűrők a legmagasabb minőséget garantálják. Német professzionális optikai üvegből készülnek, amelyet egy speciális bevonattal látnak el, hogy megakadályozzák a karcolásokat és a szennyeződéseket. A mágneses kialakításnak köszönhetően a szűrők felszerelése és eltávolítása gyerekjáték.

A csomag tartalma:

- MCUV szűrő

- CPL szűrő

- ND8 szűrő

- ND16 szűrő

- ND32 szűrő

- ND64 szűrő

- Tároló tok



Gyártó: Sunnylife

Modell: OP3-FI740

Egy szűrő súlya: 2 g

Egy szűrő mérete: 23 x 18 mm

Anyag: Alumínium ötvözet + optikai üveg

Kompatibilitás: DJI Pocket 3

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett