Cikkszám: Márka: Zoom

Zoom H6 Essential Audio Recorder


Cikkszám: H6ESSENTIAL | Márka: Zoom

Zoom H6 Essential Audio Recorder


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

125990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Zoom zászlóshajójaként bemutatott H6essential hordozható diktafon hat sávnyi tiszta, torzításmentes hangot kínál, szintbeállítás nélkül. A 32 bites lebegőfelvétellel és a 135 dB-t könnyedén kezelő, gyorsan cserélhető X/Y mikrofonokkal a H6essential sokoldalú hangmegoldást kínál.

A négy XLR-1/4"-os kombinált bemenet alacsony zajszintű és kiváló minőségű Zoom mikrofon-előerősítőkkel rendelkezik és +48 V-os fantomtáplálással rendelkezik a professzionális kondenzátor mikrofonok meghajtásához. A fedélzeti keverőpult könnyen használható a fényes 2"-os színes kijelzővel az egyes sávok beállításához és a hullámformák közvetlen, valós idejű megtekintéséhez. A H6essential USB-C portját nem csak tápellátásra, hanem akár két csatornás audio streamelésre is képes számítógépekre és intelligens eszközökre, 6-in / 2-out interfészként működve. A felvevő továbbá állványra szerelhető, így kényelmesen használható fix helyen vagy egy adapter segítségével egy kamera tetején a terepi felvételi feladatokhoz.

Akadálymentesítési lehetőségekkel felszerelve

Az Essential sorozatot a látássérültek számára is akadálymentesen terveztük. Navigáljon a menüben a beépített hangszórón vagy fejhallgatón keresztül hallható leírásokkal. Az alkotók választhatnak angol, spanyol, francia, japán, német, olasz vagy kínai nyelvet.

Következő generációs 3.0 kapszularendszer

Találja meg az Önnek megfelelő kapszulát
A H6essential alapvető sokoldalúsággal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy mindenféle alkotót támogasson. Ennek érdekében a H6essential egy kivehető X/Y mikrofonkapszulával rendelkezik, amely számos opcionális modulra cserélhető, hogy megfeleljen az adott felhasználási terület igényeinek.

XYH-6e sztereó mikrofonkapszula (tartozék)
A H6essential alapértelmezett kapszulája, amely két kiváló minőségű mikrofont ad hozzá X/Y sztereó elrendezésben. Ez az elrendezés a legérzékenyebb a közvetlenül elöl lévő hangra, miközben tiszta sztereó képet is rögzít.

SSH-6e sztereó Shotgun kapszula
Az SSH-6e tartalmaz egy nagy irányú mikrofont a középső hangok felvételére, valamint egy kétirányú oldalsó mikrofont a bal és jobb oldali hangok felvételére. A középső oldali sztereó kép a monótól az ultraszéles sztereó felvételig állítható. A középső mikrofonnal párbeszédet rögzíthet, majd az oldalsó mikrofonokkal felvett környezeti hangok kívánt mennyiségét keverheti bele.

EXH-6e bemeneti kapszula
Ha több bemenetre van szüksége, egyszerűen csatlakoztassa az EXH-6e kettős XLR-1/4" TRS kombó kapszulát. Ez lehetővé teszi két további mikrofon, hangszer vagy vonalszintű forrás csatlakoztatását. Fantomteljesítményt akkor lehet alkalmazni, ha a kapszulán lévő USB-C porthoz csatlakoztatja a tápellátást. Van egy 3,5 mm-es csatlakozó a vonal vagy mikrofonszintű bemenethez, a lavalier mikrofonokhoz pedig csatlakoztatható tápellátás áll rendelkezésre.

Különleges jellemzők

Nagyobb dinamikatartomány
A 32 bites float és a kettős AD átalakítóval a H6essential hatalmas dinamikatartományt rögzít. Ez lehetővé teszi az alkotók számára, hogy mindig tökéletes hangot rögzítsenek, klipmentesen.

Ultraclean előerősítők
A négy XLR-1/4" TRS kombó bemenet a Zoom ultraclean előerősítőivel rendelkezik, amelyek támogatják a +48V-os fantomteljesítményt és a +4 dBu professzionális vonalszintű bemenetet. A beépített X/Y mikrofonok akár 135 dB SPL hangerősségű hangot is képesek rögzíteni, ami egy repülőgép felszállásával egyenértékű.

Audio interfész képesség
Küldj hangot USB-C-n keresztül 32 bites lebegésben, miközben egyidejűleg SD-kártyára rögzítesz. Windows, Mac, iOS vagy Android eszközhöz csatlakoztatva az USB-C porton keresztül a H6essential 6-in / 2-out audio interfészként használható.

Keverés, monitorozás és felvétel
A beépített keverővel egyszerűen beállíthatja az egyes sávok hangszintjét. Hullámforma-kijelzővel is rendelkezik, így a hangfelvételek rögzítése közben is láthatja a hangot.

Választható csatlakozások

Párosítás az iOS készülékkel
A BTA-1 Bluetooth-adapter (külön megvásárolható) segítségével párosíthatja iOS-eszközével és távolról rögzítheti, módosíthatja a keverést, megtekintheti a hullámformákat és módosíthatja a beállításokat.

Bluetooth Timecode szinkronizálás
Az opcionális BTA-1 Bluetooth adapterrel Bluetooth timecode eszközökkel is párosítható a hang és videó szinkronizáláshoz.

Kis csomag, nagy funkciók

Soft-Touch kezelőszervek
A felvételi és forgatóvezérlőket aprólékosan úgy tervezték, hogy csendes működést tegyenek lehetővé.

Beépített hangszóró
A beépített hangszórót használhatja a felvételek gyors megtekintéséhez. A hangszóró akár lenyűgöző, 500 mW-os kimeneti teljesítményt is támogat.

Be és ki
Használja a 3,5 mm-es vonal kimenetet a kamerához való csatlakozáshoz, a 3,5 mm-es fejhallgató kimenetet pedig a hang figyelésére.

Ragyogó színes kijelző
Az élénk, színes, 2"-os LCD-képernyő megkönnyíti a navigációt a H6essential menüjében és funkcióiban.

Nagy kapacitású tárhely
A H6essential támogatja az akár 1 TB-os microSDXC kártyákat, amelyekkel több órányi hangfelvételt rögzíthet.

Hosszú akkumulátor élettartam
A négy AA elemmel akár 10 órás üzemidővel a H6Essential hosszú felvételek során is kitart. Használja az USB-C áramellátást konnektorokkal és tápegységekkel, ha az akkumulátorok nem állnak rendelkezésre.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett