Cikkszám: Márka: Zoom

Zoom H4 Essential Audio Recorder


Cikkszám: H4ESSENTIAL | Márka: Zoom

Zoom H4 Essential Audio Recorder


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

84990 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Zoom H4essential hordozható felvevőkészülék ideálisan felszerelt a feltörekvő zenészek, indie filmesek és tartalomkészítők számára, mivel négy sávnyi tiszta, torzításmentes hangot kínál, anélkül, hogy szinteket kellene beállítani. A 32 bites lebegőfelvétellel és a 130 dB-t könnyedén kezelő X/Y mikrofonokkal a H4essential sokoldalú, fájdalommentes hangmegoldást kínál. A kettős XLR-1/4"-os kombinált bemenetek alacsony zajszintű és kiváló minőségű Zoom mikrofon-előerősítőkkel rendelkeznek és +48 V-os fantomtáplálással rendelkeznek a professzionális kondenzátor mikrofonok meghajtásához. A fedélzeti keverőpult könnyen használható a fényes 2"-os színes kijelzővel az egyes sávok beállításához és a hullámformák közvetlen, valós idejű megtekintéséhez. A H4essential USB-C portját nem csak áramellátásra, hanem akár két csatornás audio streamelésre is képes számítógépekre és intelligens eszközökre, 4-in / 2-out interfészként működve. A felvevő továbbá állványra szerelhető, így kényelmesen használható fix helyen vagy egy adapter segítségével egy kamera tetején a terepi felvételi feladatokhoz.

Akadálymentesítési lehetőségekkel felszerelve

Az Essential sorozatot a látássérültek számára is akadálymentesen tervezték. Navigáljon a menüben a beépített hangszórón vagy fejhallgatón keresztül hallható leírásokkal. Az alkotók választhatnak angol, spanyol, francia, japán, német, olasz vagy kínai nyelvet.

Különleges jellemzők

Nagyobb dinamikatartomány
A 32 bites lebegőfelvételnek köszönhetően soha nem kell szinteket állítania. A H4essential a hang minden apró részletét rögzíti, így minden felvételen kiváló minőségű, vágásmentes hangot biztosít.

Ultraclean előerősítők
A két XLR-1/4" TRS kombó bemenet a Zoom ultraclean előerősítőivel rendelkezik, amelyek támogatják a +48V-os fantomteljesítményt és a +4 dBu professzionális vonalszintű bemenetet. A beépített X/Y mikrofonok akár egy rockkoncertnek megfelelő, dübörgő 130 dB SPL-ig képesek hangot rögzíteni.

Audio interfész képesség
Küldj hangot USB-C-n keresztül 32 bites lebegésben, miközben egyidejűleg SD-kártyára rögzítesz. Windows, Mac, iOS vagy Android készülékhez USB-C porton keresztül csatlakoztatva a H4essential 4-in / 2-out audio interfészként használható.

Keverés, monitorozás és felvétel
A beépített keverővel könnyedén beállíthatja az egyes sávok hangszintjét. Hullámforma-kijelzővel is rendelkezik, így a hangfelvételek rögzítése közben is láthatja a hangot.

Tartalomkészítőknek

Zenészek
A H4essential tökéletes zenei felvételekhez. A két XLR-1/4" TRS bemenettel és a sztereó X/Y mikrofonokkal könnyen rögzíthet élő koncerteket, próbákat és dalokat.

Filmkészítők
Az XLR bemenetek a helyszíni hangok rögzítésére használhatók, beleértve a forgatási párbeszédeket és a hangtervezéshez szükséges hangot is. A beépített X/Y mikrofonok tökéletesen alkalmasak a hangzások rögzítésére.

Podcasterek
A podcasterek a H4essential XLR bemenetét külső mikrofonokkal használhatják a közvetlen beszélgetésekhez, az X/Y mikrofonokat pedig az útközbeni interjúkhoz.

Kis csomag, nagy funkciók

Soft-Touch kezelőszervek
A felvételi és forgatóvezérlőket aprólékosan úgy tervezték, hogy csendes működést tegyenek lehetővé.

Beépített hangszóró
A beépített hangszórót használhatja a felvételek gyors meghallgatására. A hangszóró akár 250 mW-os kimenetet is támogat.

Be és ki
Használja a 3,5 mm-es vonalkimenetet fejhallgatóhoz vagy kamerához való csatlakozáshoz. A H4essential 3,5 mm-es mikrofon/vonal bemenettel is rendelkezik.

Ragyogó színes kijelző
Az élénk, színes, 2"-os LCD-képernyő megkönnyíti a navigációt a H4essential menüjében és funkcióiban.

Nagy kapacitású tárhely
A H4essential támogatja az akár 1 TB-os microSDXC kártyákat, amelyekkel több órányi hangfelvételt rögzíthet.

Hosszú akkumulátor élettartam
A H4Essential két AA elemmel akár 10 órás üzemidőt is biztosít, így a H4Essential hosszú felvételi munkameneteket is kibír. Használja az USB-C buszos áramellátást konnektorokkal és tápegységekkel, ha az akkumulátorok nem állnak rendelkezésre.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett