Cikkszám: Márka: Zhiyun

Zhiyun Crane M3 stabilizátor


Cikkszám: 117873 | Márka: Zhiyun

Zhiyun Crane M3 stabilizátor


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

149890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás


Az M3 hátoldalán egy új, 1,22 hüvelykes OLED érintőképernyőt találunk, új, könnyen navigálható és intuitív dizájnnal. A képernyőn keresztül vezérelheti a gimbal összes fontos funkcióját, mint például az üzemmód, a motor teljesítménye. A gimbal segítségével a kamera beállításait is megváltoztathatja, ha vezetékkel vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja. A képernyő alatt egy joystick található, amely segíthet a menükben való navigálásban, vagy zökkenőmentesen irányíthatja a gimbal három tengelye közül az egyiket.
A gimbal tetején három erős motort találunk, amelyek a piacon lévő összes tükör nélküli kamera akár 90%-át is képesek kezelni. A kamera egyszerűen rögzíthető a gimbalhoz egy új tervezésű gyorskioldó lappal, amely lehetővé teszi az akkumulátor cseréjét a fényképezőgépen, kiegyensúlyozás nélkül. További izgalmas funkció a gimbal felső oldalán található új beépített 800 lumenes LED fény forrás, amelynek a színhőmérsékletét 3000-5400K között állíthatja. A LED-hez mágneses fényszűrőket is csatlakoztathat, amelyek négy különböző színben kaphatók.
Az új Crane M3-hoz tartozik a TransMount bővítőbázis. Egy modul (opcionális, a Crane M3 pro csomag része), amely lehetővé teszi a professzionális mikrofonok közvetlen csatlakoztatását a gimbalhoz, ahelyett, hogy extra súlyt adna a kamerának.
Az akkumulátor üzemideje 8 óra, a töltési idő pedig mindössze 2 óra. A gimbal könnyen táplálható powerbanken keresztül, és támogatja a gyors 25 W-os PD töltést.
Az M3 innovatív zárakkal és reteszekkel rendelkezik a tároláshoz. A gimbal fél/teljes tároló módra állítható. Nincs szükség a tengelykar beállítására, ha felszerelt kamerával féltároló üzemmódra vált, és nincs szükség kiegyensúlyozásra a bővítéskor.

A készlet tartalma:

  • Zhiyun Crane M-3
  • Tripod

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett