Cikkszám: Márka: Zeiss

Zeiss Loxia f/2 35mm Sony E-bajonettes objektív (Bemutató darab)


Cikkszám: 2103-749_DEMO | Márka: Zeiss

Zeiss Loxia f/2 35mm Sony E-bajonettes objektív (Bemutató darab)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

300000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A hagyományos kezelést digitálisan optimalizált formatervezéssel ötvözve a ZEISS Loxia 35mm f / 2 Biogon T * lencse nagylátószögű objektíve a Full-Frame Sony E-mount tükör nélküli digitális fényképezőgépeknek. A kézi fókusztervezést kifejezetten az elektronikus keresőre való használatra fejlesztették ki, továbbá kézi rekeszgyűrűvel rendelkezik, amely a csendes működése a film készítők számára leginkább megfelel. A biogon koncepció alapján szinte szimmetrikus optikai elrendezést alkalmazva ez a lencsét egy részleges diszperziós üvegből készített lencsét tartalmaz, hogy elnyomja a kromatikus aberrációkat és a torzítást. Ezenkívül ZEISS T * tükröződésgátló bevonatot is alkalmaztak az egyes lencsetagokra, hogy tovább csökkentse a becsillantást és a szellemképeket a következetes képfelbontás és kontraszt érdekében. A ZEISS Loxia sorozatú lencse a modern képalkotó igényeinek megfelelően készült, de a hagyományos kézi vezérlésen alapul.

A mérsékelt széles látószögű perspektíva megfelel a f/2 maximális rekeszértékhez a szelektív fókuszszabályozáshoz, valamint az alacsony fényviszonyok mellett fokozott teljesítményhez. Továbbá a lencse kezelési adatait továbbfejlesztették a maximális visszacsatolás és a pontosság érdekében. Robusztus, fémes szerkezettel látták el, amely időjárásálló lencse-rögzítő tömítéssel rendelkezik. Ezenkívül a lencse elektronikus interfésszel van ellátva, amely az összes EXIF-adatot továbbítja a fényképezőgéphez, és konfigurálható, hogy a kamera használatával automatikusan bekapcsolja a fényképezőgép alapú fókuszáló segédeszközöket.

A nagylátószögű objektív kifejezetten Full-Frame E-bajonettes tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez készült. Azonban ez a lencse használható APS-C méretű E-mount kamerákkal is, ahol 35 mm-es fókusztávolság 52,5 mm.

A gyors f/2 maximális rekesznyílás előnyei a nehéz fényviszonyok között működnek, továbbá lehetővé teszi a fókusztávolság fokozottabb ellenőrzését a kis mélységélesség és a szelektív fókusz alkalmazások számára.

Az részleges diszperziós üvegből készült ami a kromatikus aberrációk csökkentését teszi lehetővé, hogy nagyobb tisztaságot és színpontosságot érjenek el a tárgy élei mentén az egész rekeszérték tartományban.

A Biogon optikai koncepció alapján az objektív kilenc elemet tartalmaz hat csoportban, amelyek közel szimmetrikus kialakításúak. Ez segít csökkenteni a lencse fizikai méretét, minimalizálva a torzítást.

A ZEISS T * fényvisszaverő bevonatait minden lencse felületére alkalmazták, hogy kisebb legyen a tükröződés a jobb képminőség, kontraszt és színhűség érdekében.

A manuális fókuszkialakítást elősegíti a fémes fókuszáló gyűrű, 180 fokos fókuszgyűrű forgási szöget, valamint metszett mélységélesség és távolságmérő jelölésekkel van ellátva.

A kézi rekeszgyűrű 1/2-es kattintással rendelkezik az f/2-es f/22-es nyílás tartományban. A mellékelt De-Click Tool segítségével a gyűrű mechanikusan "kattintva" csendes, néma forgatásra képes a rekeszek teljes tartományában; így ideális videózás közbeni használatra.

A lencsevédőt elektronikus interfésszel látták el, amely minden objektív EXIF ​​adatot továbbít a fényképezőgépnek, és beállítható, hogy automatikusan aktiválja a fényképezőgép fókuszáló nagyítási funkcióját a fókuszgyűrű forgatásakor.

Az összes fém objektív időjárásálló tömítéssel van ellátva, hogy megóvja a nedvességtől és portól a képérzékelőt vagy a hátsó lencsetagot.

Termékjellemzők:

  • Fókusztávolság: 35 mm
  • Maximális rekesznyílás: f/2
  • Minimum: f/22
  • Bajonett: Sony E
  • Formátum kompatibilitás 35 mm-es / Full-Frame digitális érzékelő
  • Látószög: 63 °
  • Minimális fókusztávolság: 30 cm
  • Maximális reprodukciós arány:1: 5.8
  • Optikai tervezés: 9 lencse tag 6 csoportban

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett