Cikkszám: Márka: Zeiss

Zeiss Loxia 2/35 objektív Sony E bajonettre


Cikkszám: 2103-749 | Márka: Zeiss

Zeiss Loxia 2/35 objektív Sony E bajonettre


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

399890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A mérsékelt széles látószög és a kézi fókusz kreatív lehetőségei a ZEISS Loxia 2/35mm-es objektívet tökéletes mesemondóvá teszik.

A ZEISS Loxia® 2/35 széles látómezőt kínál. Ez a legjobb választás ahoz, hogy környezetünkben lévő témát a legjobban megjelenítse, vagy az emberek közötti kapcsolatokat örökítse meg. Például a riport vagy az utcai fotózásban igen hasznos ez az objektív. Ez a műfajában leggyakrabban használt fókusztávolság a kompakt 35 mm-es kamerákban. Ugyanakkor a kamera rendszer kis mérete és súlya, nagyfokú függetlenséget és diszkréciót tesz lehetővé a témák fényképezése során. A pontos, kézi fókusz minden kreatív lehetőséget biztosít Önnek, hogy a saját történetét eltudja mesélni.

A ZEISS Loxia lencséket kifejezetten Sony α7 kamerákhoz tervezték. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobban kihasználják a tükör nélküli, Full-Frame rendszert, ugyanakkor megadja a „klasszikus” fotózás kreatív lehetőségeit.

És ez még nem minden: a ZEISS Loxia lencsék minden igényt kielégítenek, amire szüksége van a kiváló minőségű videó készítéséhez, mint például az egyedülálló DeClick funkció a rekesz zökkenőmentes beállításához.


A plusz garanciáért ide kattintva regisztráljon a ZEISS hivatalos oldálán

Az 50 mm-es objektív volt a legendás fotós Cartier Bresson kedvence. Az ok egyszerű: ez az átfogás egy nagyon természetes perspektívát kínál. Ez a rendkívül kompakt, könnyű lencse kifejezetten Sony α7 fényképezőgépekhez készült. Függetlenül attól, hogy utca fényképezéshez, portréhoz, tájképhez, stb.. használjuk a Loxia 2/35mm objektív a fotós ideális társa. A Loxia lencsék a prémium minőséget képviselik, legyen szó fotó/videózásról.

A ZEISS Loxia lencséket kifejezetten Sony α7 szériás kamerákhoz tervezték. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobban kihasználhatják a tükör-nélküli, Full-Frame rendszereket, ugyanakkor a „klasszikus” fotózás kreatív lehetőségeit is megadja. A ZEISS Loxia lencsék mindennel rendelkeznek, amire szüksége van a kiváló minőségű videó készítéséhez, mint például az egyedülálló „DeClick” funkció a rekesz zökkenőmentes beállításához.

„DeClick” Funkció

A Loxia lencsének egy teljesen új jellemzője, hogy a nyílás reteszelőszerkezetét „rögzítheti” a szerszámmal (mellékelt) és a bajonett felületen lévő beállító csavarral. Ez azt jelenti, hogy a videóalkalmazások esetében a fényképezőgép elhelyezésekor zökkenőmentesen kiküszöbölheti a rekeszérték változását. Ezt a funkciót más videó rendszerekkel is lehet használni, amelyek mérete alkalmassá teszi őket az adaptálásra.

Pontos kézi fókusz:

A jó ergonómiai kialakítása által különbséget tesz a más típusú gyártok objektíve közül a ZEISS lencsék kiemelkednek a nagy forgási szöggel, ami lehetővé teszi a pontos fókuszt. A változások azonnal láthatók a keresőben. A kiváló minőségű fókuszáló mechanizmus zökkenőmentesen mozog holtjáték nélkül, és ezáltal támogatja az intuitív interakciót a fókusz síkkal kapcsolatban. A pontos gravírozás méterben és lábban van feltüntetve.

Gyakorlatilag torzításmentes optika

Drámai kilátások és a rendkívüli látószögekből álló nézet - A ZEISS lencsék új kompozíciós lehetőségeket nyitnak meg. A torzítás megzavarná a kompozíciót, mert az egyenes vonalak, amelyek képen megy át a képközponton, görbült formájúak lennének. Ez a bosszantó hatás ennek megfelelően és nagymértékben kompenzálható az összes fókusztávolságon alapuló bonyolult optikai tervezéssel.

Kiváló minőségű teljes fém burkolat

Az értékét megtartó kézzelfogható minőség az, ami a ZEISS lencséket évtizedes kemény használat után is egyedivé és felülmúlhatatlanná teszi. A precíziós, teljesen fém burkolat, az fém fókusz és rekeszgyűrűk, valamint a fém bajonett és fém szűrőcsavar garantálja a lenyűgöző fényképezési eredményeket. Egy speciális tömítőgyűrű a bajonetten védi a fényképezőgép és az objektív közötti interfészt.

Rendkívül kompatibilis

A ZEISS Loxia lencsék alkalmasak az E-bajonettel ellátott, Tükör nélküli Sony Alpha kamerákkal való használatra, és a Full-Frame 35 mm-es (24 x 36 mm) méretű érzékelőkhöz optimalizáltak. A ZEISS Loxia lencsékkel a rekesz manuálisan vezérelhető. Ez lehetővé tette a mechanikus rekeszgyűrű úgynevezett DeClick funkciójának integrálását. A kamerák a megfelelő automatikus expozíció-szabályozást (A) és a kézi expozíció-szabályozást (M) tartalmazzák.

 

Termékjellemzők:

  • Gyújtótávolság: 50 mm
  • Rekesz tartomány: f/2-f/22
  • Fókusztartomány: 0,45m-∞
  • Fókuszgyűrű átérője: 62,1 mm
  • Tömege. 320 g
  • Sony E bajonettre
  • Planar optikai kialakítás
  • Zeiss T * tükröződésgátló bevonata
  • Manuális fókusz
  • Kézi rekeszállító gyűrű
  • Fém váz
  • Időjárás álló tömítés

Egyéb jellemzők:

Garancia kiterjesztése:

A gyári garanciát 3 év-re lehet kiterjeszteni. Ehhez regisztrálni kell ahttp://www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/service/product_registration/europe/hungary.html honlapon.

Tulajdonságok:

  1. Gyújtótávolság: 35 mm
  2. Aperture tartomány: f/2-f/22
  3. Fókusztartomány: 0,30m-∞
  4. Tömege: 340 g
  5. Biogon optikai kialakítás
  6. Zeiss T * tükröződésgátló bevonata
  7. Részleges diszperziós elem
  8. Kézi fókusz
  9. Fókuszgyűrű átmérő: 62,1 mm
  10. Kézi rekeszállító gyűrű
  11. Fém váz
  12. Időjárásálló rögzítés

Garancia kiterjesztése:

A gyári garanciát 3 év-re lehet kiterjeszteni. Ehhez regisztrálni kell ahttp://www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/service/product_registration/europe/hungary.html honlapon.

 

 

 

 

 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett