Yongnuo YN622N-TX TTL vaku kioldó Nikon iTTL rendszerhez

14900 Ft

Tartalmazza a 27% ÁFÁ-t!

Kategória: Világítás, Rendszervaku és tartozékok

Állapot: Új

Készletinformációval kapcsolatban hívjon minket!

+36308694591

Készletinformáció
Webshop raktár Nyíregyháza
Jelenleg nem rendelhető
Üzletünkben II. kerület
Jelenleg nem rendelhető

Leírás

Yongnuo YN622N-TX Nikon  vakukioldókkal kompatibilis, TTL jeleket továbbító vezérlő egység.

Az YN-622-TX vakuvezérlő jellemzői

Az új YN-622N-TX megjelenése igen örvendetes a vezeték nélküli TTL kioldók sorozatához. Míg az új YN-622 egységek adóvevők, addig a TX csak vezérlő. Akárcsak az YN-E3-ST, ez is képes szabályozni a villanásokat az YN-622 egységhez kapcsolódva anélkül, hogy szükség lenne a fényképezőgép vaku menüjére.

Maszkolás mód
Képzeld el, hogy a hátteret világító vakut a C-csoportra teszed. Ahelyett, hogy az összes tárgyat az A vagy B csoportra tennéd, egyszerűen csak meg kell nyomnod egy gombot az YN-622N-TX-en és az A és B csoport már ki is van kapcsolva. Nagyon egyszerű.

GR-mód
Az YN-622N-TX kijelzőjét használva beállíthatunk különböző vakumódokat egyenként az A, B és C csoporthoz. TTL módban használnád az A és B csoportot, manuális módban a C-t? Semmi probléma, csak nyomj le néhány billentyűt és meg is vagy vele.

AF-segédfény
Igen, még ennél a modellnél is megtalálható.

Zoom szabályozása
A kijelző tisztán mutatja a zoom beállításokat minden csatornához és engedi változtatni őket úgy, ahogyan arra éppen szükségünk van. Ezt nagyon szépen megcsinálták rajta. Elég egy billentyűt megnyomni, hogy egyik csoportról a másikra ugorhass és elvégezhesd a beállításokat.

Összefoglalva
Úgy tűnik, ez az eszköz működik. Aki használja az YN-622N-t, annak pedig mindenképp szüksége van rá. Ellenőrizni és szabályozni a távolról vezérelhető speedlite vaku beállításait nem is lehetne egyszerűbb. A beépített GR-támogatás nagyon hasznos kiegészítés. Ha egy újabb Nikonfényképezőgépet használsz, még a fényképezőgép vaku menüjén keresztül is elvégezheted a beállításokat.


A Yongnuo 622 TX segítségével távolról vezérelheti a:
csoportokat
üzemmódokat
teljesítmény szintet

1/8000 másodperces legrövidebb szinkronsebesség
Hatótávolság: körül belül 100méter
Működési frekvencia:2,4 Ghz

Csomag tartalma:
1db Yongnuo YN-622 Nikon ETTL vakukioldó

Így is ismerheti: Yongnuo YN 622 TX (Nikon)Yongnuo YN622N TX