Cikkszám: Márka: WANDRD

WANDRD PRVKE 21 Photo Bundle V2 fekete hátizsák


Cikkszám: PK21-BK-PB-3 | Márka: WANDRD

WANDRD PRVKE 21 Photo Bundle V2 fekete hátizsák


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

124890 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

WANDRD THE PRVKE 21 literes fotós hátizsák 

A Wandrd The PRVKE 21L hátizsákot úgy tervezték, hogy biztonságosan szállítsa és védje a fotós felszerelést és személyes tárgyakat minden időjárási körülmények között. A hátizsák kapacitása 21 liter, a rolltop pedig bővíthető, így 4 liternyi extra hely keletkezik. A PRVKE sorozat mindent megad, ami fotósként egy fényképezőgép-hátizsáktól elvárható. Az fő fotós rekesz két oldalról hozzáférhető, így mindig gyorsan és probléma mentesen hozzáférhetővé válik a felszerelés.

 

A Wandrd The Prvke 21L elrendezése

A mágneses fogantyúk és az oldalsó nyílás gyors hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. Egy oldalsó zsebben van hely egy vizes palack vagy egy állvány számára. A rolltop záródás és az időjárásálló cipzárak védelmet nyújtanak minden időjárási körülmény ellen. Van egy külön tárolóhely az opcionális Wandrd Rainfly számára is. Ezen kívül a hátizsák vízálló ponyvából és nejlonból készült.

 

Ideális utazáshoz

A Prvke-ben van hely az utazáshoz szükséges dolgok és kiegészítők számára. A táska speciális rekeszekkel rendelkezik az útlevél, az okostelefon, a kulcsok számára, valamint a hátizsák patentjában egy speciális tárolórekesz található az akkumulátorok és memóriakártyák számára. A tágas elülső zsebben könnyedén elhelyezhető egy könyv, magazin vagy akár egy kerékpárzár is.

 

Wandrd Essential fényképezőgép-kocka

A Wandrd Essential Camera Cube a hátizsák alsó részéhez méretre szabottan illeszkedik. Ez rendezetten tartja a felszerelést és személyes tárgyakat. A táskában elfér egy kis DSLR/MILC rendszer 2-4 objektívvel. Az Essential Camera Cube-ot kivéve a Prvke 21L-ből kalsszikus hátizsákként is használható ruhák, piperecikkek és egyéb kiegészítők számára.

 

Szabadon elrendezhető

Az 5 tépőzárral ellátott elválasztóelemmel könnyedén a fotós felszereléséhez igazítható a Camera Cube elrendezése. A 3 belső hevederrel tovább rögzíthető a felszerelés.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett