Cikkszám: 6974944461705 Márka: TELESIN

TELESIN selfie bot gömbfejjel sportkamerákhoz


Cikkszám: WSS-001 | EAN/Vonalkód: 6974944461705 | Márka: TELESIN

TELESIN selfie bot gömbfejjel sportkamerákhoz


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

13700 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Emeld új szintre a filmezési készségeidet a TELESIN selfie bot gömbfejjel. Ez a praktikus kiegészítő ideális a dinamikus felvételekhez, akár szárazföldön, akár víz alatt. 232-654 mm tartományban állítható hosszúsága és szilikon bevonatú fogantyúja kényelmes használatot biztosít.

Kompakt és tartós: A TELESIN selfie bot kiváló minőségű alumíniumötvözetből és szilikonból készül, ami tartóssá és könnyűvé teszi. Mindössze 150 g súlyú, és 232 mm-től 654 mm-ig állítható hosszúságú, így nagyon könnyen hordozható és ideális különböző alkalmazásokhoz. Emellett a termék vízálló is, tökéletes rendkívüli felvételek rögzítéséhez víz alatt.

Teljesen állítható gömbfej: A tartó gömbcsuklóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors váltást a vízszintes és függőleges módok között, valamint a teljes 360°-os forgatást. Ez a megoldás lehetővé teszi a kreatív felvételek készítését különböző szögekből, ami különösen hasznos dinamikus jelenetek rögzítésekor.

Csúszásmentes fogás és biztonság: A fogantyú szilikon bevonattal és csúszásmentes textúrával rendelkezik, amely biztos fogást garantál még nedves kéz esetén is. Emellett a csuklópánt megakadályozza, hogy véletlenül leejtsd a fogantyút, így biztonságosabb a használata, különösen fizikai aktivitás közben.

Sokoldalú kompatibilitás: A TELESIN tartó alján egy 1/4 hüvelykes lyuk található, amely lehetővé teszi további kiegészítők, például állvány kényelmes rögzítését. Továbbá, az eszköz kompatibilis számos sportkamerával (beleértve a vízálló házzal rendelkezőket is).

Tartozékok:
- Selfie bot
- 1/4 adapter
- Csavar
- Csuklópánt

Gyártó: TELESIN

Modell: WSS-001

Anyaga: Alumíniumötvözet, szilikon

Súly: 150 g

Méretek: 232-654 mm (gömbfejjel)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett