Cikkszám: 6974944461422 Márka: TELESIN

TELESIN Mellkaspánt Rögzítő (GP-UCS-001)


Cikkszám: GP-UCS-001 | EAN/Vonalkód: 6974944461422 | Márka: TELESIN

TELESIN Mellkaspánt Rögzítő (GP-UCS-001)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

7000 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

TELESIN Mellkaspánt Rögzítő
Készítsen még lenyűgözőbb felvételeket különböző sporttevékenységek vagy szabadtéri kalandok során a TELESIN Mellkaspánt Rögzítő segítségével. Ez a legjobb megoldás a stabil és izgalmas felvételek elérésére. Legyen Ön extrémsport rajongó, utazó vagy egyszerűen csak imádja megörökíteni a gyönyörű pillanatokat, ez a pánt feledhetetlen élményeket kínál.

Az Ön igényeire szabva
A TELESIN Mellkaspánt Rögzítőt a felhasználók kényelme és egyéni igényei figyelembevételével tervezték. Magas minőségű anyagokból és négy csattal rendelkezik, így a mérete tökéletesen illeszkedhet a mellkasához. A megfelelő illeszkedés biztosítja a stabilitást és kényelmet a felvétel során.

Gyors és egyszerű rögzítés
A készletben található J-alakú csat lehetővé teszi a pánt gyors és egyszerű eltávolítását. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan levehetik a kamerát, amikor befejezik a felvételt vagy hozzáférésre van szükségük. Ez egy kényelmes és praktikus megoldás az aktív filmesek számára.

Sokoldalúság és kompatibilitás
A pántok számos akciókamera márkával kompatibilisek, beleértve a GoPro-t, a DJI-t és másokat. Panorámakamerák és okostelefonok is rögzíthetők a megfelelő adapter használatával. Ez azt jelenti, hogy bármilyen készülékkel is rendelkezik, használhatja ezt a pántot lenyűgöző felvételek készítéséhez.

Stabilitás és jobb perspektíva
A TELESIN Mellkaspánt Rögzítővel a felhasználók nagyobb stabilitást és alacsonyabb perspektívát érhetnek el. Ez döntő fontosságú az akció magával ragadó hatású rögzítéséhez. Legyen Ön hegyikerékpáros, sziklamászó vagy búvár, ez a pánt segít megörökíteni minden pillanatot a lehető legjobb módon.

Könnyű és kényelmes
A TELESIN Mellkaspánt Rögzítő könnyű és kényelmes viselet, lehetővé téve a szabad mozgást. Fedezze fel a világot és készítsen lenyűgöző fotókat és videókat anélkül, hogy kényelmetlenséget érezne. A pánt akár 300g-ig is képes támogatni különböző kamerákat és kiegészítőket.

Csomag tartalma:
Mellkaspánt x 1
Rögzítő csavar x 1
Hosszabbító x 1
J Csat x 1

Specifikációk:
Márka: Telesin
Szín: Fekete
Anyag: PC, ABS
Súlykapacitás: 300g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett