Cikkszám: 5906168430190 Márka: APEXEL

Telefon tartó APEXEL APL-VG01 (fekete)


Cikkszám: APL-VG01 | EAN/Vonalkód: 5906168430190 | Márka: APEXEL

Telefon tartó APEXEL APL-VG01 (fekete)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

9400 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

APEXEL APL-VG01 telefon tartó (fekete). Manapság az okostelefonok nélkülözhetetlen eszközökké váltak a tartalom létrehozásához és megosztásához, így az Apexel APL-VG01 telefon tartó elengedhetetlen kelléke lesz minden kreatív művész számára. Az elkötelezett fotósok, filmesek, újságírók, sportolók és utazók számára tervezték, ez a tartó ötvözi a funkcionalitást, a tartósságot és a sokoldalúságot. Nézd meg, mit kínálhat még neked!

Sokoldalú felhasználás: Az APL-VG01 egy állvány csatlakozó hideg cipő felfogatással, így rendkívül hasznos a különféle helyzetekben – a professzionális fotózástól a videófelvételen át a mindennapi használatig, mint utazási állvány. A 1/4 csavar és a hideg cipő felfogatás használatának lehetősége megnyitja a kreativitás kapuját, lehetővé téve a felhasználók számára további tartozékok, például mikrofonok vagy LED lámpák felszerelését.

Szilárd szerkezet: Ami megkülönbözteti az APL-VG01-et más tartóktól, az az egész fémből készült konstrukciója. Alumíniumból készült, a tartó garantálja az erőt és a stabilitást, függetlenül a használat körülményeitől. Szilárdsága biztosítja a rögzített eszközök biztonságát, miközben megőrzi elegáns megjelenését.

Széles kompatibilitás: Az Apexel APL-VG01-et széles kompatibilitásra tervezték, így a piacon lévő okostelefonok 98%-ával kompatibilis. Ez ideálissá teszi bárkinek, függetlenül attól, hogy milyen márkájú vagy modellű telefont használ. Az ilyen sokoldalúság elengedhetetlenné teszi minden filmes táskájában.

Tartozékok:
- telefon tartó
- kiegészítő lemez
- okostelefon tartó
- csuklópánt

Gyártó: Apexel
Modell: APL-VG01
Fő funkció: Állvány rögzítő hideg cipő csatlakozással
Fő anyag: alumínium
Rögzítési típus: 1/4 csavar vagy hideg cipő
Súly: 175 g
Kompatibilitás: okostelefonok 98%-a

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett