Cikkszám: Márka: Tascam

Tascam DR-10X XLR Plug-on memóriakártyás hangrögzítő


Cikkszám: DR10X | Márka: Tascam

Tascam DR-10X XLR Plug-on memóriakártyás hangrögzítő


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

64900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Tascam DR-10X XLR Plug-on memóriakártyás hangrögzítő

A TASCAM DR-10X XLR Plug-on memóriakártyás hangrögzítő közvetlenül a kívánt mikrofonhoz csatlakoztatva teljes felbontású beszédet rögzíthet, miközben kihagyhatja a hosszú kábelfutamokkal járó gondokat és elkerülheti a vezeték nélküli mikrofonrendszer konfigurálásával járó zűrzavart. Akár kézi dinamikus mikrofont, akár elemmel működő kondenzátort használ (mindkettő külön kapható), a könnyű DR-10X diszkréten rögzíthető a mikrofonhoz. Kicsi, alacsony profilú kialakításának köszönhetően a DR-10X ideális hírgyűjtéshez, interjúkhoz, esküvőkhöz és vlogokhoz, ahol a hangberendezésnek nem szabad szem előtt lennie.

A videósok értékelni fogják az ultrakompakt formájú készüléket és a "power-up-and-record" munkafolyamatot az időérzékeny felvételeknél. Nincs szükség bemenetek kiválasztására, sávok élesítésére vagy csatornamódok kiválasztására. Csatlakoztassa a DR-10X-et a mikrofonjához, indítsa el a felvételt és hagyja, hogy a nap hátralévő részében is működjön. Egyetlen AAA elem akár 10 órán keresztül is üzemképes marad, így az egész napos koncertek sem jelentenek problémát. A DR-10X-et USB-n keresztül is táplálhatja, ha meghatározatlan üzemidőre van szüksége. Aggódik a klippelés miatt? Nem kell. A DR-10X limiter és az automatikus szintszabályozó funkciója megakadályozza a túlterhelést, míg a kettős felvételi funkció biztonsági sávot készít alacsonyabb szinten, minden esetre.

Feltűnésmentes és hatékony

A könnyű DR-10X könnyen csatlakoztatható egy kézi mikrofonhoz, így ideális kompakt hírgyűjtő rögzítő rendszer. A rögzített XLR-csatlakozó segítségével a DR-10X szilárdan csatlakozik a mikrofonhoz és akár 24 bites / 48 kHz Broadcast WAV felbontásban rögzíti az interjúkat. A felvételeket a micro-USB csatlakozón keresztül vagy a microSD-kártya eltávolításával töltheti le.

Működik dinamikus mikrofonokkal vagy akkumulátoros kondenzátorokkal

Az XLR-rel felszerelt mikrofonhoz csatlakoztatható, a DR-10X nem igényel kábelt a működéshez és egy reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos, stabil illeszkedést. Mivel a DR-10X nem biztosít fantomtápot, tökéletesen használható kézi dinamikus mikrofonokkal vagy kamerára vagy boompole-ra szerelt, elemmel működő shotgun kondenzátor mikrofonokkal.

Hangerőszabályozható 3,5 mm-es fejhallgató kimenet

Csatlakoztasson fejhallgatót a 3,5 mm-es mini-jack kimenethez a fájllejátszás vagy a bemenet egyszerű figyeléséhez felvétel közben. A hangerő az oldalsó gombokkal állítható.

A kettős felvétel biztonsági mentést hoz létre alacsonyabb szinten

Tudva, hogy a filmesek és videósok gyakran tapasztalnak hirtelen hangerő-ugrásokat forgatás közben, a DR-10X számos funkcióval rendelkezik a torz hangzás megelőzésére és a legbiztonságosabb a kettős felvétel. Ez a funkció alacsonyabb szinten (-6 dB vagy -12 dB) rögzíti a jel egy másolatát, mint biztonsági sávot torzulás esetén.

Automatikus fájlzárás, fájladatok mentése áramkimaradáskor

Az akkumulátor töltöttségi szintjét mindig nyomon követheti a könnyen leolvasható OLED-kijelzőn. Ha az akkumulátor lemerül a felvétel közepén, a készülék automatikusan elmenti a fájlt, mielőtt kikapcsol, így a felvétel nem vész el. A tokot úgy tervezték, hogy az elemeket gyorsan cserélni lehessen anélkül, hogy a diktafont levenné a mikrofonról.

Automatikus erősítés

Ha a bemeneti hangszint túl alacsony vagy túl magas, az automatikus erősítésszabályozó funkció képes a felvétel hangerejét a megfelelő szintre növelni vagy csökkenteni. Ezenkívül a limiter megakadályozza a hirtelen bemeneti túlterhelés okozta torzítást. Ezek a funkciók megkímélik Önt attól, hogy a bemeneti szintek miatt aggódjon olyan helyzetekben, amikor nincs második esély.

Támogatja a microSD/microSDHC kártyákat

A DR-10X kompatibilis a microSD kártyákkal (legfeljebb 2 GB kapacitású) és a microSDHC kártyákkal (legfeljebb 32 GB kapacitású). WAV formátumban rögzíthet tömörítetlen hangminőséget, vagy MP3 formátumot használhat a médiakártya hosszabb rögzítési idejéhez. Egy 2 GB-os kártyával több mint négy óra mono felvételi idő érhető el 24 bites / 48 kHz-es felbontás mellett.

Akár 10 órán át folyamatosan működik

Egyetlen alkáli AAA elem (külön megvásárolható) akár 10 órányi felvételi időt biztosít 24 bites / 28 kHz-es felbontás mellett. A DR-10X eldobható lítium vagy újratölthető NiMH-elemekkel, illetve USB-vel is működtethető.

Kompakt és könnyű test

A DR-10X-et úgy tervezték, hogy kicsi, könnyű és feltűnésmentes legyen. Tökéletes híradósoknak, dokumentumfilmeseknek vagy esküvői vendéglátóknak, a DR-10X nem fog közéd és a tökéletes felvétel közé állni. Ráadásul, mivel akkumulátorral együtt (külön megvásárolható) mindössze 68 grammot nyom, az alany el is felejti, hogy ott van.

A rekordkapcsoló kialakítása megakadályozza a véletlen használatot

A felvételkapcsoló csúszó mechanizmust használ a véletlen használat elkerülése érdekében. Ezen kívül a hold funkció megakadályozhatja, hogy a felvételt a gomb véletlen érintése megállítsa.

WAV és MP3 formátumok

A DR-10X beépített órával rendelkezik és támogatja a BWF formátumba történő rögzítést, amely a jobb keresés, szerkesztés és szoftver-kompatibilitás érdekében időinformációval rendelkezik. A WAV és BWF formátumú fájlok mellett az MP3 fájlok rögzítése és lejátszása is támogatott.

Műszaki adatok:

  • Sávok száma: 1
  • Maximális mintavételi sebesség: 48 kHz / 24 bit
  • Memóriakártya-támogatás: microSD (64 MB-tól 2 GB-ig), microSDHC (4 és 32 GB között)
  • Audio fájlformátumok: BWF, MP3, WAV
  • Bitmélység: 16 / 24-bites
  • Bitsebességek: 128 és 192 kb/s között (felvétel), 32-320 kb/s (lejátszás)
  • Jelfeldolgozás és FX: Auto Gain, Limiter, Low-Cut szűrő
  • Felvételi idő: WAV 48 kHz/24-Bit, GB-onként 2 óra 4 perc (mono)
  • Rendszercsatlakozás: 1 x Micro-USB (2.0)
  • Energetikai lehetőségek: Akkumulátorok vagy USB tápellátás
  • Akkumulátor típusa: 1 x AAA (nem tartozék)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett