Cikkszám: Márka: Tascam

Tascam DR-10L Pro 32 BIT float hangrögzítő csiptetős mikrofonnal


Cikkszám: DR10LPRO | Márka: Tascam

Tascam DR-10L Pro 32 BIT float hangrögzítő csiptetős mikrofonnal


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

II. kerületi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

100900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Tascam DR-10L Pro


A Tascam DR-10L Pro egy sokoldalú és hihetetlenül könnyű, hordozható terepi diktafon, amely kettős digitális átalakítóval és 32 bites lebegőpontos rögzítéssel büszkélkedhet, így a hatalmas dinamikatartományt biztosító 32 bites lebegőpontos rögzítéssel, így azonnal nekiláthat a hangfelvételnek anélkül, hogy a hangszintek finomhangolásával vagy a felvételek elrontásával kellene foglalkoznia. A DR-10L akár 48 kHz-es mintavételi frekvenciával PCM vagy MP3 felvételre is képes és hosszú, 24,5 órás akkumulátor-üzemidővel (két AAA lítium elemmel) támogatja a szuperhosszú, egész napos felvételeket esküvők, tartalomkészítés, interjúk, dokumentumfilmek készítése vagy gyakorlatilag bármilyen más, videóra szánt hangfelvétel készítése esetén.

A fizikai kialakítás olyan jellemzői, mint a mikrofon-felvevő csatlakozás csavaros zárja és az innovatív csúszózáras rögzítő mechanizmus minimális gondot és megbízható teljesítményt biztosítanak a hosszabb produkciók során. A beépített automatikus korlátozó, az automatikus szintbeállítás és a választható high-pass szűrők (40, 80, 120 és 220 Hz-en) minden eddiginél könnyebbé teszik, hogy problémamentes hanggal jöjjön ki a forgatásról. Az opcionális AK-BT1 Bluetooth-adapterrel (külön megvásárolható) a DR-10L Pro CONNECT alkalmazáson keresztül hozzáférhet az alkalmazás-támogatáshoz is, amellyel vezeték nélkül vezérelhet akár öt felvevőt, vizuálisan megerősítheti a felvételt, szerkesztheti a metaadatokat és még sok minden mást, valamint csatlakozhat különböző kompatibilis Atomos termékekhez a létfontosságú vezeték nélküli időkód-szinkronizáláshoz. A DR-10L Pro tartalmaz egy övcsipeszt, egy USB-C kábelt (adatokhoz vagy alternatív áramforrásként), egy mikrofoncsipeszt és szélvédőt a lav-mikrofonhoz, valamint egy ingyenes letöltést az iZotope RX Elements, egy átfogó hangszerkesztő szoftvercsomaghoz.

Egy hihetetlenül észrevétlen diktafon és mikrofon


A tenyérbe illeszkedő és mindössze 65 grammos hangrögzítővel könnyen elrejthető filmforgatásokon, esküvőkön, színpadi előadásokon és más olyan projektekben, ahol a láthatatlanság kulcsfontosságú. A mellékelt övcsipesz könnyen és biztonságosan rögzíthető a ruházathoz, így nagyszerű hangfelvételeket.

32-bites lebegőpontos felvétel a gyors beállításhoz és a gondtalan felvételhez


A DR-10L Pro alapértelmezett 32 bites lebegőpontos-felvételi módja kettős ADC-t használ, hogy a hangokat hatalmas dinamikatartományban rögzítse torzítás vagy túlzott zajok nélkül. Ez azt jelenti, hogy a videósok elkerülhetik, hogy a gyenge szintek miatt selejtezniük kelljen a hangot.

A 32 bites lebegőpontos-felvétellel nincs szükség a bemeneti erősítési szintek beállítására, így gyorsabban és teljes bizalommal állíthat be, hogy bármilyen környezetben nagyszerű hangot rögzíthet. A mellékelt TM-10L mikrofon tiszta, részletes hangot rögzít, miközben torzítás nélkül kezeli a nagy hangnyomásszinteket, így tökéletes mikrofon a DR-10L Pro 32 bites lebegőpontos-felvételi módjához.

AAA akkumulátorok hosszú felvételek készítéséhez


Akár egy esküvői fogadáson, egy forgalmas kereskedelmi kongresszuson vagy egy hosszadalmas szertartáson rögzíti az emberek hangját, a DR-10L Pro készen áll arra, hogy addig rögzítsen, amíg Ön is. Mindössze két AAA lítiumelem akár 24,5 órán keresztül is képes táplálni a DR-10L Pro személyi diktafont, így minimálisra csökkentheti az akkumulátorok forgatás közbeni cseréjével kapcsolatos aggodalmakat. Ráadásul a fájlok mentése felvétel közben körülbelül 20 másodpercenként történik, így a váratlan áramellátási zavarok miatti adatvesztés minimálisra csökken.

Távvezérlés a DR-10L Pro CONNECT alkalmazással


A Tascam AK-BT1 Bluetooth-adapter (külön megvásárolható) hozzáadásával távolról vezérelheti a felvevőt iOS vagy Android eszközökön keresztül; valójában akár öt DR-10L Pro egységet is vezérelhet egyszerre az ingyenes CONTROL alkalmazással. Az alkalmazással az eszközök elnevezhetők a könnyű azonosítás érdekében, például Bride, Groom stb.

Támogatja a vezeték nélküli időkódot az Atomos termékekkel


Az opcionális AK-BT1 Bluetooth dongle segítségével a DR-10L Pro készen áll a támogatott Atomos termékekkel való vezeték nélküli időkód szinkronizálásra. Az időkód lehetővé teszi a videósok számára, hogy a hangfelvételeket tökéletesen összehangolják a videóval, még akkor is, ha a kamerán nincs hang. Az időkód kulcsfontosságú, amikor a videósok többkamerás videofelvételekkel foglalkoznak, és értékes időt takarít meg az utómunka során.

Jól látható OLED kijelző


Akár sötét környezetben, akár a szabadban, a napon, a DR-10L Pro jól látható OLED kijelzője lehetővé teszi, hogy a beállításokat egy pillantással megerősítse. Az akkumulátor töltöttségi szintjét, a felvétel állapotát és a bemeneti szinteket közvetlenül a kijelzőn ellenőrizheti, az összes fejlett funkció pedig csak néhány gombnyomásnyira van.

A bemenet és a felvételek könnyű felügyelete


A DR-10L Pro személyi diktafon a kényelmes monitorozás érdekében fejhallgató kimenettel van felszerelve. A bemenetet a felvétel előtt vagy közben is figyelemmel kísérheti, és a felvételek minőségét is azonnal ellenőrizheti, anélkül, hogy előbb át kellene vinnie azokat egy számítógépre.

iZotope RX Elements Audio Repair Bundle csomaggal együtt


A DR-10L Pro az RX Elements, az iZotope úttörő hangjavító és zajcsökkentő eszközének ingyenes verziójával együtt jár. Az RX Elements olyan erőteljes hangrestaurálási képességeket kínál a videósoknak, amelyeket hallania kell, hogy elhiggye, a köhögés és a háttérzajok zökkenőmentes eltávolításától a szélzúgás és a környezeti zajok csökkentéséig. Az esküvőkhöz, helyszíni interjúkhoz és dokumentumfilmekhez készített élő videók forgatása számtalan utómunka kihívást jelenthet és az RX Elements a videósok kezébe adja a szükséges eszközöket, hogy megbirkózzanak ezekkel.


Műszaki adatok

Elsődleges felhasználási alkalmazások: Audio-for-Video (Hang a videóhoz)
Sávok száma: 1
Bemeneti csatornák száma: 1
Maximális mintavételi sebesség: 48 kHz / 32 bites lebegőpontos
Mikrofon: Cserélhető Lavalier
Mikrofonbemenetek száma: 1
Beépített hangszóró: Nincs
Kijelző: Monokróm OLED
Memóriakártya-támogatás: microSD, microSDHC, microSDXC (512 GB)
Belső tárhely: Nincs
Audio fájlformátumok: MP3, PCM
Mintavétel: 44,1 / 48 kHz
Bitmélység: 16 / 24-bites 32 bites (lebegőpontos)
Bitsebességek: 128 és 192 kb/s között (MP3, felvétel), 32-320 kb/s (MP3, lejátszás)
Jelfeldolgozás és FX: Auto Gain, Limiter, Low-Cut szűrő
Timecode támogatás: Van
Analóg Be és kimenet: 1db 1/8" / 3,5 mm TRS mikrofonbemenet (zárható), 1db 1/8" / 3,5 mm TRS csatlakozós fejhallgató kimenet
Digitális Be és kimenet: Nincs
Fantomtáp: Nincs
Rendszercsatlakozás: 1db USB-C
Vezeték nélküli: Bluetooth *Választható adapteren keresztül
Frekvenciaválasz: 20 Hz és 20 kHz között
Max bemeneti szint: 1/8" / 3,5 mm mikrofonbemenetek: 38 dB
Akkumulátor típusa: 2 x AAA (nem tartozék)


 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett