Cikkszám: 6972971863974 Márka: Freewell

Szűrő Freewell Glow Mist 1/4 M2 Széria 82mm


Cikkszám: FW-82M2-GL1/4 | EAN/Vonalkód: 6972971863974 | Márka: Freewell

Szűrő Freewell Glow Mist 1/4 M2 Széria 82mm


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

35600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Készíts kivételes felvételeket lenyűgöző minőségben. A Derengő Köd 1/4 szűrő finoman csökkenti a kontrasztot és lágy derengést hoz létre a fényforrások körül. Ezen felül, egy kényelmes markolattal rendelkező napellenző védi az objektívet a szennyeződésektől és a sérülésektől, míg a mágneses adapter egyszerű szűrőfelhelyezést tesz lehetővé. Ezenfelül, egy erre a célra tervezett tok megkönnyíti a termék tárolását.

Különböző felhasználási forgatókönyvek
A Derengő Köd 1/4 diffúziós szűrő lehetővé teszi az enyhe képelmosódás hatásának elérését, így elkerülhető a túl éles, természetellenes kép hatása. A termék mérsékelt mértékben csökkenti a kontrasztot és finom derengést hoz létre a fényforrás körül. Ennek eredményeként a kép tónustartománya szélesebb, és a világos és sötét területek közötti átmenetek simábbak lesznek.

Kidolgozott dizájn
A Freewell szűrő német optikai üvegből készült, és többrétegű bevonási folyamatot alkalmaztak előállításához, amely nemcsak kiváló karcállóságot biztosít, hanem páratlan képminőséget is. Víz-, por- és olajálló, így a legigényesebb körülmények között is megbízható.

Gyors és egyszerű telepítés
Engedd magadnak a gyors szűrőcseréket, és ne aggódj a tökéletes felvétel elszalasztása miatt. A mágneses rendszer lehetővé teszi a szűrők pillanatok alatti cseréjét. Felejtsd el a szűrők fárasztó szorosra csavarását és kicsavarását. Csupán egy másodperc alatt lehet alkalmazni egy új szűrőt. A megnövelt mágneses erőnek köszönhetően a rögzítés megbízható, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben a kiváló felvételek készítésére koncentrálhatsz anélkül, hogy a stabilitás miatt aggódnál.

A csomag tartalmazza:
- Derengő Köd 1/4 szűrő
- mágneses adapter
- objektív napellenző markolattal
- tisztítókendő
- tároló tok

Gyártó: Freewell
Modell: FW-82M2-GL1/4
Széria: M2
Átmérő: 82 mm
Súly: 33 g (beleértve a mágneses keretet)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett