Cikkszám: 5906168435676 Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ Insta360 X4-hez (kék)


Cikkszám: PU985L | EAN/Vonalkód: 5906168435676 | Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ Insta360 X4-hez (kék)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

3700 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A PULUZ szilikon védőtok az Insta360 X4 kamerához (kék)

Biztosítsd Insta360 X4 kamerád teljes biztonságát a PULUZ szilikon védőtokkal. A terméket tartósság, funkcionalitás és esztétika szem előtt tartásával tervezték, miközben kiváló védelmet és kényelmet biztosít.


Tartós és rugalmas kialakítás
A PULUZ tok kiváló minőségű, rugalmas szilikonból készült, amely kitűnő ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Megvédi a kamerát az ütésektől, ejtésektől, karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől, és kopásálló a hosszan tartó védelem érdekében.


Átfogó lencsevédelés
A készlet tartalmaz egy lencsevédőt is, amely megvédi a lencsét a karcolásoktól, repedésektől és egyéb sérülésektől. Így a kamera teljesen biztonságban lesz, függetlenül a körülményektől.


Esztétikus és funkcionális kialakítás
A tok felületét különleges kezelésnek vetették alá, amely elegáns megjelenést biztosít és kényelmes fogást nyújt. Ráadásul a tartozék nagyon könnyen felszerelhető és eltávolítható, így szinte bármilyen helyzetben gyorsan megvédheted a kamerádat. És ez még nem minden. A szilikon házat könnyű tisztán tartani - csak töröld le nedves ruhával vagy mosd meg, így mindig újnak fog kinézni.


Átgondolt kialakítás
A tok nagy oldalsó nyílással rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít az akkumulátorhoz és a USB porthoz anélkül, hogy eltávolítanád. Ezenkívül minden szükséges gombot és funkciót könnyen használhatsz. Az ilyen kialakítás jelentősen megkönnyíti a mindennapi használatot, miközben biztosítja a teljes védelmet.

















Gyártó: PULUZ
Model: PU985L
Szín: Kék
Anyag: Szilikon
Kompatibilitás: Insta360 X4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett