Cikkszám: 5906168435683 Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ Insta360 X4-hez (fehér)


Cikkszám: PU985W | EAN/Vonalkód: 5906168435683 | Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ Insta360 X4-hez (fehér)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

3600 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PULUZ szilikon védőtok Insta360 X4-hez (fehér)

Biztosítsd Insta360 X4 kamerád teljes biztonságát a PULUZ szilikon védőtokkal. A tok tartósságot, funkcionalitást és esztétikumot szem előtt tartva lett megtervezve, miközben kiváló védelmet és kényelmet biztosít.

Tartós és rugalmas kivitel
A PULUZ tok kiváló minőségű, rugalmas szilikonból készült, amely kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Megvédi a kamerát az ütésektől, ejtésektől, karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől, valamint kopásálló, így hosszú távon biztosít védelmet.

Átfogó lencsevédő
A készlet tartalmaz egy lencsevédőt is, amely megvédi a lencsét a karcolásoktól, repedésektől és egyéb károsodásoktól. Így a kamerád teljes biztonságban lesz, függetlenül a körülményektől.

Esztétikus és funkcionális kialakítás
A tok felülete különleges kezelést kapott, amely elegáns megjelenést és kényelmes fogást biztosít. Ezenkívül a kiegészítő nagyon könnyen fel- és leszerelhető, így szinte bármilyen helyzetben gyorsan megvédheted a kamerád. Azonban ez még nem minden. A szilikon házat könnyű tisztán tartani - csak töröld le nedves ruhával vagy mosd le, így mindig újszerűen fog kinézni.

Átgondolt tervezés
A tok nagy oldalsó nyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi az akkumulátorhoz és az USB porthoz való könnyű hozzáférést anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot. Az összes szükséges gombot és funkciót is könnyedén használhatod. Ilyen kialakítás sokkal könnyebbé teszi a kamera mindennapi használatát, miközben teljes védelmet biztosít.

Gyártó: PULUZ
Modell: PU985W
Szín: Fehér
Anyag: Szilikon
Kompatibilitás: Insta360 X4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett