Cikkszám: 5906168435706 Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ az Insta360 X4-hez (piros)


Cikkszám: PU985R | EAN/Vonalkód: 5906168435706 | Márka: PULUZ

Szilikon védőtok PULUZ az Insta360 X4-hez (piros)


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

3200 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PULUZ szilikon védőtok az Insta360 X4-hez (piros)

Biztosítsa az Insta360 X4 kamerája teljes biztonságát a PULUZ szilikon védőtokkal. A tartósság, funkcionalitás és esztétika jegyében készült, miközben kiváló védelmet és kényelmet nyújt.

Tartós és rugalmas kialakítás
A PULUZ tok magas minőségű, rugalmas szilikonból készült, amely kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Megvédi a kamerát az ütésektől, ejtésektől, karcolásoktól és egyéb mechanikai sérülésektől, valamint kopásálló a hosszan tartó védelem érdekében.

Átfogó lencsevédelem
A készlet tartalmaz egy lencsevédő borítást is, amely megvédi a lencsét a karcolásoktól, repedésektől és egyéb típusú károsodásoktól. Ezáltal a kamerája teljes biztonságban lesz, függetlenül a körülményektől.

Esztétikus és funkcionális kialakítás
A tok felületét speciális kezelésnek vetették alá, amely elegáns megjelenést és kényelmes fogást biztosít. Ezenkívül a tartozék nagyon könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így szinte bármilyen helyzetben gyorsan megvédheti kameráját. De ez nem minden. A szilikon házat könnyű tisztán tartani - csak törölje le egy nedves kendővel vagy mossa le, így mindig újszerűen fog kinézni.

Átgondolt kialakítás
A tok nagy oldalsó nyílással készült, így könnyű hozzáférést biztosít az akkumulátorhoz és az USB porthoz anélkül, hogy eltávolítaná. Ezenkívül könnyen használhatja az összes szükséges gombot és funkciót is. Ez a megoldás jelentősen megkönnyíti a kamera mindennapi használatát, miközben teljes védelmet biztosít.

Gyártó: PULUZ
Modell: PU985R
Szín: Piros
Anyag: Szilikon
Kompatibilitás: Insta360 X4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett