Cikkszám: 6970801339378 Márka: PGYTECH

Szett 4 db PGYTECH CPL+ND-PL (NDPL 8/16/32/64) szűrőből DJI Mavic 3 Classic (professzionális) számára


Cikkszám: P-39A-014 | EAN/Vonalkód: 6970801339378 | Márka: PGYTECH

Szett 4 db PGYTECH CPL+ND-PL (NDPL 8/16/32/64) szűrőből DJI Mavic 3 Classic (professzionális) számára


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

26500 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

PGYTECH CPL+ND-PL Szett 4 Szűrőből (ND-PL 8/16/32/64) DJI Mavic 3 Classic-hoz
Ha professzionálisan reptetsz drónokat és értékeled a magas minőségű fotókat, akkor biztosan tetszeni fog ez a PGYTech szűrőkészlet, amely lehetővé teszi, hogy fantasztikus felvételeket készíts szinte bármilyen fényviszonyok között. A kiegészítők kivételes tartósságukkal tűnnek ki, köszönhetően a kiváló minőségű anyagoknak. A speciális oleofób és hidrofób bevonat segít tisztán tartani az objektívet, és a meglepően alacsony súly nem zavarja a drón tökéletes egyensúlyát.

Klasszikus UV szűrő
A professzionális kemény bevonatú UV szűrő megakadályozza az UV sugarak bejutását a kamera lencséjébe, segítve a kék fény hatékony csökkentését. Ezáltal az olyan nyitott terekben, mint a tenger vagy a hegyek, a fényképeid élesebbek és tisztábbak lesznek, a színek pedig közelebb lesznek a valósághoz. A szűrő emellett megvédi a lencsét a mechanikai károsodástól is.

CPL szűrő a tükröződés csökkentésére
Nincs többé nem kívánt tükröződés. A CPL szűrővel hatékonyan csökkentheted a nem fémes felületekről visszaverődő fényt, így lenyűgöző hatásokat érhetsz el. Ez kiválóan működik víz feletti fotózáskor, például a sziklapad kevesebb fényt ver vissza, így láthatod, mi van alatta. A fényképeid tökéletes színtelítettséget és kiváló képélességet kapnak. Elég egy kicsit elforgatni, hogy megváltoztasd a polarizációs irányt.

Hibrid ND-PL szűrő
Ez a szűrő nemcsak a nem kívánt tükröződéseket csökkenti és növeli a színtelítettséget, hanem élesebb képet is ad, így a fényképeid még élénkebbek lesznek. Az ND-PL szűrő meghosszabbítja a záridőt és megakadályozza a túlexponálást, ami segít moziszerű hatásokat létrehozni videóidban vagy hosszú expozíciós fotók készítésében. Egy kis forgatás segít megváltoztatni a polarizációs hatást.

Átgondolt design
A szűrők kerete CNC alumíniumból készült, így rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, mégis olyan könnyű, hogy nem zavarja a drón tökéletes egyensúlyát. Ezen kívül a szűrőkben használt professzionális optikai üveg sokszorosan polírozott és csiszolt, hatékonyan csökkentve a törésmutatót, így a fényképeid színei nem térnek el a valóságtól.

Kiegészítő létesítmények
Minden szűrő magas karcállósággal rendelkezik, és speciális bevonatot kapott, amely megvédi a lencsét a víztől és zsíros foltoktól mindkét oldalról. Ez mind megkönnyíti a tisztántartást, és hosszú időn keresztül sikeresen szolgálnak majd.

Készlet tartalma:
- Professzionális szűrők szettje NDPL 8 16 32 64

- Tisztítókendő

- Használati utasítás

Gyártó
PGYTECH

Modell
P-39A-014

Kompatibilitás
DJI Mavic 3

Anyag
Alumínium, optikai üveg

Méretek
φ37.24mm x 4.9mm

Súly
5.7g x 4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett