Cikkszám: 5905316147232 Márka: Sunnylife

Storage Bag Sunnylife for Avata Explorer/ Pro-View Combo


Cikkszám: AT-B568 | EAN/Vonalkód: 5905316147232 | Márka: Sunnylife

Storage Bag Sunnylife for Avata Explorer/ Pro-View Combo


Webáruház raktár

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Nyíregyházi üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

Debreceni üzletünk

Szállítási idő: 2-5 nap

Rendelhető

16900 Ft

tartalmazza a 27%-os áfát
Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Sunnylife táska DJI Avata Explorer/ Pro-View Combo számára.
Szeretnéd biztonságban tartani a DJI Avata drónodat és kiegészítőit? Válaszd a Sunnylife táskát! A Sunnylife táska képes tárolni a drónodat, a szemüveget és az alapvető kiegészítőket is. A nagy hálós rekesz segít rendszerezni a dolgokat, és a masszív kivitel megbízhatóan védi a felszerelésedet a sérülésektől. A kényelmes fogantyú és az állítható vállpánt révén a szállítás rendkívül egyszerű és kényelmes lesz.

Nagy kapacitás
Tárold mindent egy helyen! A Sunnylife táska nagy kapacitásával örvendeztet meg. Könnyedén elfér benne a DJI Avata drónod, valamint minden szükséges kiegészítő. Sikeresen elpakolhatod benne a kábeleket, pótakkumulátorokat, Motion 2/1 vezérlőt vagy DJI Integra/Goggles 2/FPV Goggles V2 szemüveget. Mostantól minden kéznél lesz!

Figyelmet fordítva a részletekre
A táskát a legnagyobb gondossággal készítették. A belül található speciálisan kialakított rekeszek tökéletesen igazodnak az egyes kiegészítőkhöz. Ezenkívül a táska nagyon puha és ellenálló az ütéseknek és karcoknak, így extra védelmet nyújt a felszerelésnek. Többé nem kell aggódnod a DJI Avat és kiegészítők biztonsága miatt - mostantól minden megfelelően védve lesz!

Kényelem
Élvezd az álmaid kényelmét a Sunnylife-val. Hordhatod vállon vagy kézben - a választás a tied! A táskában található egy további rekesz is, amely lehetővé teszi, hogy még több kiegészítőt tárolj benne. A még nagyobb kényelem érdekében a táska két cipzárral van ellátva.

Gyártó: Sunnylife

Modell: AT-B568

Anyag: Szövet

Súly: 1.28 kg

Méretek: 38 x 34,5 x 14,8 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
50.000 Ft felett